Followers

Saturday, 24 March 2012

Adib Oh Adib!

Hi!

Semalam duk usha usha mane-mane yang boleh untuk register kan adik yg baru lepas spm.. Pening kejap tengok laman web depa.. Colourful sangat! Juling mata sebentar! @_@ Dan semestinya math dan bahasa inggeris jadi syarat utama kan.. Nasib baik la BM adik ku lulus.. Kalo tak, menagis airmata darah along mu ini adib!

Dan keputusan dia pon cukup-cukup makan je.. So, malam hari keputusan dah keluar tu bincang dengan dia.. Dia minat electrical.. Dan suruh dia amek kursus electrical.. Jadi nya, dengan sungguh-sungguh akak nya carik.. Sampai sekarang ni pening-pening lalat lagi usha-usha kan untuk dia..

Sampai part dia bincang dengan bapak tiri sy.. Habeh adib kena brainwash.. HUHU..

Biar pun, selalu bergaduh manje cakap org dengan adik-beradik, Along dia ni jugak yg tolong.. Untung budak-budak sekarang.. Zaman sy dulu, semua nya carik sendiri.. Nak amek kos ape pon semua nya kena fikir sendiri.. Nak start masuk blajar pon semua nya kena uruskan sendiri..

InsyaAllah, pengalaman yang ada sy akan membantu adik-adik.. Sy nak kan yang terbaik untuk adik-adik..


Love,
Rina

No comments:

Post a Comment