Followers

Friday, 30 March 2012

Yazid Burger 1kg!!!

Hi!

Sekarang ni tengah famous Burger Kaw Kaw Wangsa Maju kan.. Semalam sy try Yazid Burger (YB Burger) dekat Seksyen 7, Shah Alam.. Memang terbaik! Daging nya tebal..Memang puas makan..


Burger YB 1kg! Pasti tersandar lepas makan burger 1kg ni.. Puas memang puas..


Sy dapat tau ada nya burger YB ni daripada officemate.. Dia dah try, then promote dengan kawan-kawan opis yang lain.. Burger YB ni ada 3 saiz.. 250g, 500g dan 1 kg.. Sy order 1kg untuk 3 orang makan.. Tu pon tak abis, tapau bawak balik.. Daging dia memang lain dari yang daging burger yg kita selalu makan tu..

Tengahari sy dah sms dulu untuk order.. Kalo tak, nanti lama tunggu.. Sebab dia nak masak daging tu lama.. Sekarang ni ada promosi.. Harga biasa untuk 1 kg RM40.. Tapi mlm semalam sy dapat dengan harga rm28 sahaja.. Memang berbaloi.. Promosi ni sehingga awal april sahaja..


Burger YB 1 kg ni besar macam kek 1 kg tu.. Memang puas makan.. Memang teruja bila kali pertama tengok burger sebesar kek.. Kalo betul-betul lapar, konpom habeh punya makan nanti.. HUHU..


Ini orang makan 1 slice setengah.. Perghhh!!! Lapor katanya.. HEHEHE..



Suprise kan Jannah dengan Burger besar 1kg.. HAHAHA.. Dia sampai-sampai je excited tengok burger bapak besar gilo.. HUHUHU.. tQ daling teman kan kite makan burger besar punya ni.. :)





Along yang super excited dapat makan burger 1kg.. HAHAHA.. Sy tak habes makan pon.. Pok Pek Pok Pek je dengan Datin Jenab, terus tak lalu nak makan burger.. Bergosip sakan sampai gelak tak ingat dunia, alih-alih tapau je burger bawal balik.. HAHAHA..



Ni la kedai nya.. Terletak di dalam Food Court.. Dekat-dekat situ ada Nasi Arab jugak..


Kami dah kenyang.. Ready to balik rumah.. Esok keje.. LALALALALALA...


Sy suke gambar ni.. Nampak Datin Jenab sangat gojes!!! HEEEE..Wlaupon kualiti gambar ni tak bape elok, nak jugak tepek kat blog ni.. WEWEWEWEWE...


Sebelum balik, harus lah bergambar dulu kan.. Jane, awak sangat gojesss okeh.. :)


Lama tak jumpa Jane.. Semalam cakap dengan dia sy nak turun S.Alam.. Ajak dia lepak.. Then tak inform dia pon nak makan Burger YB ni.. Mau terkejut dia sekali tengok Burger besar.. HAHAHAHA.. I Love You Beb!!!


Kitaorang nye bonzer.. WEWEWEWEWEWE.. :)

Ni blog YB Burger.. http://yazidburger.blogspot.com/ Kalo kawan-kawan nak try, boleh la contact-contact ok.. Kalo rasa jauh nak pi makan Burger Kaw Kaw Wangsa Maju tu, pegi lah Burger YB Sek 7 S.Alam ni.. Selamat mencuba!!!! :)

*Seksyen7ShahAlam*

Love,
Rina

2 comments:

  1. Thank rina ellisa..jasa pihak saudari amat kami menghargaai. Segala jasa baik saudari akan menjadi sejarah khas buat kami di yazidburger team untuk memrpomosikan lagi burger yb (yang besar).

    ReplyDelete
  2. Sama-sama bang.. InsyaAllah nanti sy datang lagi ye.. :)
    Majulah burger malaysia!!!!!! :))

    ReplyDelete