Followers

Thursday, 22 March 2012

Memori - Jakarta 2011 (Part 2)

Hi

Continuee..

Date : 1,2,3 July 2011
Venue : Jakarta, Indonesia




Sampai hotel lebih kurang jam 10mlm waktu M'sia.. Check in semua.. Bayar deposit 500rupiah.. Dah check out nanti, dapat balik deposit tu..



My sayang! Love u lah bebeh!!

Yang ni bilik sy & Jane.. Mamat dua orang tu dapat bilik super duper besar.. JELES!! Dah siap-siap usha2 bilik diaorang, letak beg, golek-golek jap hilangkan penat.. Kitaorang kuar balik.. Pegi makan.. Perut lapar sangat..


Malam tu kitaorang semua duduk di Hotel Best Western Mangga Dua.. Hotel punya la tinggi dan berbukit sikit..


Muka puas dapat naik TukTuk.. HUHU.. TukTuk ni macam beca la kot.. Tapi ada enjin.. Beca takde enjin kan.. Kami naik berempat sekali 1 Tuktuk.. Bayangkan betapa sadin nye TukTuk tika itu.. HAHA.. Nasib baik Eshat duduk depan.. Kalo tak, mampuih tersepit den.. HAHAHA..


Seronok nye korang dapat naik TukTuk ni.. HAHA..


Pecel Lele? Tak pernah dengar pon..







Makanan dia boleh la.. Kalo nak kenyangkan perut.. Sebab, bukan selera sy.. rasa nak munnntahhh! >_< Tapi, dah lapar.. Makan je.. Makan macam menyorok-yorok.. Kain rentang dia tu dia tutup then macam penghadang lah.. Time-time ni la nyamuk banyak bawah meja.. Berperang dengan nyamuk makan.. HUHU..

Dah makan, terus balik hotel dan tidur.. Dah penantttt... Esok nya mula la mengembara.. HUHU..

Dan bersambung lagi....

Love,
Rina

2 comments:

  1. wahhh seronoknyeeee berjalan sakan.. ^_^
    teringin gak nak g sana satu hari nanti..
    best tak??

    ReplyDelete
  2. hihi..
    Best kak.. pegi 3 ari tak puas..tak puas shoping semua..
    Better pegi 4 or 5 ari kak..
    Cuma makan la sy tak lalu sangat.. heee :)

    akak pegi la.. Sure akak tak tentu arah nak shoping nnti.. Heehee :)

    ReplyDelete