Followers

Sunday, 25 March 2012

Shopping Voucher Buku RM200!

Hi!

Sy dapat jugak voucher RM200 tu.. Mula-mula ingatkan tak dapat.. Dah last-last ni baru la dapat.. Banyak kali jugak call ATC Seremban tu tanya.. Jadi nya dengan hati riang ria pegi la bershopping di Popular Nilai..

Giler lama sy dalam popular tu mencarik barang apa yg di beli.. Dalam 2 jam ade kot.. HUHU.. Pusing-pusing macam org tak betul.. Dah amek letak balik.. Dah letak balik, amek.. Kan tak betul tu!


Ni la barang-barang yang berjaya di rembat!

1) Kamus
2) Nama-nama anak (motif beli buku ni??)
3) Fail
4) Sampul surat
5) Box pensil
6) Pen
7) Stapler
8) Solotip
9) Pisau
10) Kertas warna

Semua barang-barang di atas adalah kegunaan peribadi yea.. HUHU.. Kadang-kadang kalo sy terlebih rajin, sy buat la pape note.. Then send dekat kawan-kawan..


Motif beli buku ni??? Sebab sy dah lama nak kan buku ni.. HUHU.. Dah ade peluang, rembat jela 1.. Simpan untuk masa hadapan.. Tunjuk dengan mak sy beli buku ni.. Mak senyum lebar je.. ^_____^


Dan ni barang-barang adik sy.. Pegi kali kedua Popular dengan dia.. Sila la rajin buat latihan okeh kakcik! Tahun ni UPSR..

Love,
Rina


No comments:

Post a Comment