Followers

Saturday, 28 April 2012

Burger Kaw Kaw Puchong Utama, Lokas Makana

Hi!

Sy Bersantap burger lagi dengan kawan-kawan.. Tapi kali ni try Burger Kaw Kaw Puchong Utama pulak.. Sebenarnya dah janji dengan member nak bawak diaorang pi makan burger 1kg Burger.. Tapi, sehari sebelum nak pi tu ada sms Abg Abu (Owner YB Burger).. Lepas tu, Abg Abu cakap dah tak amek order sms, email atau call. Kena walk in je kt kedai dia.. Kalo nak tunggu memang lama..

Hmmmm.. punah harapan kengkawan ku nak makan kat sane.. HUHUHU.. Ku gagahkan juga carik burger.. Google punya google dan dengan bantuan akak opis, jumpa jugak Burger Kaw Kaw Puchong Utama! Yeayyyy!!! :) Jumaat lepas keja terus larik pi sane survey tempat.. Ha! Pantas kan.. :)


Taraaaaaa!!! Kami order burger daging 10 tingkat!! Harga RM65 saje.. Malam tu kami makan 10 orang.. Jadinya, sorang satu la ye..


Maaf gambar terbalik.. HIHIHIHI.. :) Tengok-tengok la harga Burger Kaw Kaw ni ye..


*Abaikan muka ku yang berminyak.. Ewwwwwww -..- *kualiti gambar samsungTab memalam tak best..HUKHUKHUK..

Kami dapat no.58.. Sampai sini dalam jam 730pm.. Dan masa ni no belas belas rasa nya order dah kuar.. Dalam pukul 9lebih kami dah dapat order.. Tak rasa lama sangat tunggu.. Sebab dah melepak dengan kawan-kawan.. Borak punya borak, tau-tau je order dah sampai..



Sementara tunggu member-member lain sampai, ikut trun pegang burger ni.. HIHIHI.. Yela, camne nak stand kan burger tu.. Punya la mencanak tinggi nyer.. HAHAHAHA :) Bila time nak makan, masing-masing pikir macam mane nak makan.. HUHUHU..



Kami bersama burger 10 tingkat!!!!!!!!!!!!!!! :)


Dan pose lagi.. HUKHUKHUK :P


Kengkawan baru sy.. Dari kiri Nadirah.. Tengah Rina Ellisa.. Dan berbaju merah Nadia.. Kami bergigi besi.. WEWEWEWEWEWE :))


Smile.. :) *Padahal perut dah lapor nih..


Sebenarnya, Cik Nadia nak sangat makan burger besar.. Tu usaha kan jugak carik burger.. Dan sebelum ni ada ajak dia makan burger besar, dan dengan tetiba cancel.. So, tu nak bawak dia jugak makan burger.. :)


Dan dan sebelum balik.. Mari kite bergambar di LOKAS MAKANA!!!!!!!!!!! *Smileeeeeeeeeeeeeeeeeee... :))



Pelik kan nama Lokas Makana.. Hmmm unik! :) Lokas Makana ni terletak di Carrefour Puchong Utama.. Umm aritu pi survey pon pusing2 carik.. Dan tempat ni macam Food Court.. Selain burger, menu lain pon ada.. Chicken chop, Lamb chop pon sedap jugak..

Dengan tetiba jadi hantu burger pulak deh! *^__^

*28April2012|LokasMakanaPuchongUtama*

Love,
Rina

4 comments:

  1. mak aih..dasat tgk burger ni! 3 ari mkn pun x abis..kihkih

    ReplyDelete
  2. Kak Suria : HAHAHA.. Kalo sorang satu amek makan, abeh kak.. hihi :))

    ReplyDelete
  3. check this out for more info peeps! :)thanx
    www.facebook.com/lokasmakana & twitter.com/lokasmakana

    ReplyDelete
  4. Lubly : Thanks for da info darl! :)

    ReplyDelete