Followers

Monday, 9 April 2012

Last Class

Hi!

Date : 7 April & 8 April 2012
Modul : Marketing
Trainer : Dr. Tan Chong Chong


Dengan penuh kesyukuran dan rahmat, nikmat.. Akhirnya habis jugak pengajian di Universiti Utara Malaysia separuh masa selama 15 bulan dalam Diploma Eksekutif Pentadbiran Pejabat.. Terima kasih pada kawan-kawan Uum, kawan-kawan baik yang terlibat secara langsung dan tak langsung dalam membantu sepanjang pegajian saya di Uum.. Big thanks for my mum, my family.. Tanpa mereka jugak, sy tak sekuat dan setabah ni menghabiskan pengajian.. Thanksss so much semua.. Ini adalah kejayaan kita bersama..

Kalo di ikutkan pada jadual, tahun 2011 sy dah habes kelas.. Tapi banyak sangat skip class, then April 2012 baru lah habes.. Macam-macam dugaan, macam-macam kenangan manis,pahit bersama kawan-kawan Uum.. 2 modul yang terakhir sy masuk class tahun 2012, kebanyakkan semua adalah student baru.. Tak kenal semuanya.. Tapi, gagahkan jugak diri bersama-sama diaorang semua utk belajar.. Biarpon member-member sama batch dah takdo.. =_=!

Di sebabkan lambat sy habis class, jadinya tak dapat la convo dengan member-member tahun ni.. Kena la tunggu tahun depan.. Takpela, janji semua modul dah habis.. Legaaaa.. Lepas ni tak dapat dah minum milo campur air suam dah kat ATC (Angkasa Training Centre).. Tak dapat dah makan karipap comil-comil.. Lepas ni tak dapat dah nak jejalan kt Terminal 1 (Erkkkk penuh warga asing je!!) time rehat, cuci-cuci mata.. Apa pon, Negeri Sembilan tetap di hati.. HUHU..

Sy amek 12 modul :-

1) Principles of Management
2) Organizational Behavior
3) Human Capital Management
4) Business Communication
5) Management Information System
6) Strategic Management
7) Customer Relationship Management
8) Bookkeeping
9) Team Building
10) Office Management
11) Business Law
12) Marketing

Pengajian selama 15 bulan, kelas sebulan sekali dan class di Seremban, Negeri Sembilan.. Convo nanti baru lah di Universiti Utara Malaysia.. Dengan bermacam-macam modul, jumpa dengan bermacam-macam lecturer, kawan-kawan.. Kebanyakan student-student UUM adalah golongan yang berkerja dan macam sebaya dengan mak-mak kite je.. Dan sy lah paling muda antara diaorang semua.. Ada yang dah ada anak 5 pon baru nak belajar.. Tak kisah la.. Belajar la sampai ke China sekali pon..


Macam tak percaya pulak sy dah habis belajar.. Kejap je rasa nya.. Rasa macam baru masuk class yang pertama.. Tau-tau je dah last class dah.. Masa last class, sy antisosial sikit.. Tak bergaul langsung dengan kawan-kawan.. Dok tunduk je maen fon.. Errrrr!! -..- Dah balik tu baru lah nak salam-salam semua.. Pastu say goodbye kat semua.. Terasa happy gilo la.. Rasa nak loncat pulak.. Tapi maluuuu.. HUHU..

Apa pon, semua class sy dah habes.. Syukur alhamdullilah.. Tak sabar tunggu hari convocation nanti.. HEHEHE.. 

Love,
Rina


No comments:

Post a Comment