Followers

Monday, 23 April 2012

Pemenang Contest Makeover Makeup Oleh SakuraShawl & Cik Nurul Pinky CNP

Hi!

Sehari dua ni melopong-lopong je tengok gambar-gambar sendiri.. HEWHEWHEW.. :) *Perasan cantik tak habis-habis ni..HUHUHU..

Ok ok, sebenarnya.. Sy terpilih untuk pemenang contest make over by SakuraShawl & CNP.. Entry pasal contest ni kat blog lama.. Kak Nana inform sy last-last minute.. Sebab ada pemenang dia tak dapat datang, so dia invite sy.. Sy tak menang pon. Just ganti kan tempat orang je.. HEEEE.. Merasa la jugak nak perasan cantik.. HIKS! :)

Ok, ni kali pertama sy join event macam ni.. Dan kali pertama photoshoot bak model terhebat.. HUKHUKHUK.. Dan kali pertama muka ku di transform bak anak patung.. *ok perasan lagi.. HIHIHI.. Sangat tak tau nak pose macam mane.. T_____T Keras, kaku macam tiang lampu.. HAHAHA.. Tapi, tapi dah lama-lama sikit dah ok..

FYI, sy di make over oleh seorang MUA yang baru saje berjinak-jinak dalam bidang ni.. Dan hasil nya, sangat cantik kan.. Sampai ke tengah malam daku perasan diriku begitu cantik.. Terasa taknak tanggal je make up.. HIHIHI..


Hanya kami ber3 je talent hari tu.. Intan & Kak Suria.. Kak Suria tempat ke 3.. Sy takde tempat.. HIHIHI..


Bersama Intan Atika pemenang No.1.. Student UITM Melaka.. Jauh tu dia datang..


Borak2 dengan Intan dalam FB je masa join contest tu.. Dan tak sangka, dapat jumpa jugak..


Minat sangat dengan make up Kak Tya.. Very de Vasssss.. Tapi, time ni Kak Tya datang untuk melawat saje.. Rasa nya team Kak nana ni belajar make up dari Kak Tya.. Rasa nak menjerit je dapat jumpa Kak Tya.. HEHEHE.. Tapi ku tahan je.. Jaga tingkah laku ye..


Takut-takut je pose kat pokok buluh ni.. HAHAHA... ape daaa aku ni.. >_<


Senyum kawan-kawan.. :)


Tengah nun kawan Intan.. Shida.. Nice jumpa u oll berdua.. :) 


Kak Suria memang sporting.. :) Vogue mama..

Daku dah tah macam haper-haper.. Erkkk!! =_=!


Pose..


Pose..


Pose..


Pose sampai patah pinggang.. HAHAHAHA..


Ok, pose lagi..


Best dapat di make up kan bak anak patung.. Best pose macam model.. HUHUHU.. Banyak lagi gambar, tapi masuk sikit2 dah la.. Muntah nanti orang tengok.. HIHIHI..

Tq so much kak Nana pilih kite.. Sangat best dapat join event camni.. :) Lama dah teringin nak join event camni.. Bila dah dapat, rasa nak lompat je.. Gumbira bukan main.. HIHIHI..

Jom singgah blog Kak Tya & Kak Nana..
http://tyastouch.blogspot.com/
http://www.sakurashawl.com/

*21April2012|TamanTasikPerdanaKL*

Love,
Rina

11 comments:

  1. Cantik!!! Nampak enjoy. Congratulations :)

    ReplyDelete
  2. nak letak ikan ek?? hehe.. senang jer.. Rina add gadget then rina pilih Most Popular then add Fish.. :) Rina boleh tukar background & kaler ikan2 tu..

    ReplyDelete
  3. I give up. There are so many pretty girls out there.

    Nisa'

    ReplyDelete
  4. wahhhh...sangattt cantikkk!! ^_^

    ReplyDelete
  5. kak Mimie : Heeee :) meaceh kak :))

    ReplyDelete
  6. My dear rina, thanks so much for uploading our photos aritu..hehehe..best kan..tp shoot time panas terik sgt mencabar kesabaran..huhuhu..nice meeting u dear.. :D

    ReplyDelete
  7. Kak Suria : ur welcome sis.. :)

    Me too kak.. InsyaAllah, nanti kita jumpa lagi yea :)

    ReplyDelete