Followers

Wednesday, 18 April 2012

She's come back to me! :)

Hi!

NURUL JANNAH sy hilang sekejap!!! :'(

Last contact dia 11 April 2012.. Dan semalam 17 April 2012 baru la dapat contact balik.. Uwaaaaaaa!!!!!! betapa daku merinduimu teman ku.. SobsssSobsss.. T_T

Dengan tetiba nama "Jane Iriahloz" kembali merewang rewang di ruangan new feeds FB ku.. Terus terjah wall FB dia... HEHEHHE.. Lantak kan situ, wall dia penuh dengan post sy je.. GEHEHEHE.. Gila rindu tahap gaban nak beborak dengan makcik ni ohoiiiiiii!!!!

Lantak lai hai orang orang sekeliling kami nak meluat ke ape tengok kami borak-borak bersayang-sayang.. Janji kami bahagia.. Kan daling kan.. Ngeeee Ngeee :)



Seriau habes sy kalo orang hilang atau lost contact ni.. Kite call,sms tak respon.. Mane tak meroyan.. HEHEHEHE.. Lagi2 orang yang kita sayang kan.. Tapi, alhamdullilah my Nurul Jannah kembali.. Rupa-rupanya dia tak sihat daa.. Makcik sorang ni kalo sakit, bukan nye nak gitaw sy.. Tau-tau je dah kuar hospital.. Mane  tak sakit jantung tetiba dapat tau.. Erkkk!!! -..-

Dan sekarang dia dah kembali aktif di FB dan twitter.. Yeaaahhhh!!! *joget joget sikit..


Pssstt..Awak Nurul Jannah, please jangan buat sy sakit jantung lagi dengan tetiba hokeh!!! HEHEHE..

Love,
Rina

8 comments:

  1. amboiii..cik rina kita sorang ni..happy go lucky taw!
    suka sangat akk tengok korang bedua ni ^_^

    ReplyDelete
  2. HEHEHE.. kami chemistry kuat kak.. *tetiba.. hihi :)

    ReplyDelete
  3. mummyrayyan singgah cni...:)
    hepinya dia:)

    ReplyDelete
  4. Hehe.. Meaceh kak.. :)

    happy happy gitu je kak :P

    ReplyDelete
  5. kite SUKE entry awak!!!! muahhhhhh!!! LOVE u daling!

    ReplyDelete
  6. Makcik!!!!!!!!!!!!!!! :)
    hehehe.. finally u here.. omnononomm.. Muahhh!! :)

    ReplyDelete
  7. nomm nommm nomm.. auumm! heeeee :p

    ReplyDelete