Followers

Thursday, 19 April 2012

Tempah baju raya

Hi!

Haritu dah pegi beli kain ela.. Semalam ajak mak,adik-adik pergi tempah baju raya pulak.. Tahun ni saje buat awal-awal.. Senang.. Nanti tak payah fikir baju raya last-last minute lagi.. NGEEEE.. Boleh fikir benda lain pulak dah.. Jadi, setel sudah 1 list untuk raya..




Kami tempah baju dekat2 dengan umah je.. Jalan kaki sampai dah.. Selesa dan sedap jugak makcik ni jahit baju.. Kami tempah 3 baju kurung pesak gantung, 1 kurung moden dan 1 kurung tradisional.. Guna hanya 18meter saje kain ela..


Ok,setel.. Jom balik.. Bulan puasa nanti boleh dah amek baju raya yg dah siap..

Love,
Rina

4 comments:

  1. amboii cepatnye dia tempah baju raya ye..
    bagus2..perancangan awal yg sangat bagus! ^_^

    ReplyDelete
  2. awalnya haha. i biasa beli dh siap je hee :D

    ReplyDelete
  3. kak @Mimie : Hehe.. Takot budget lari kak kalo beli lelambat.. NGEH NGEH :))

    ReplyDelete
  4. Kak @Cha : Nnti nak dekat2 raya i beli jugak sepasg dua... HEHEHE.. #memang lari budget jugk nnti.. :P

    ReplyDelete