Followers

Wednesday, 4 April 2012

Teringin bersama mereka

Hi!

Teringin sangat rasa nya nak jadi sebahagian daripada mereka-mereka semua.. Hmmmm.. Sy tak berapa rapat sangat dengan sepupu-sepupu sebelah arwah ayah.. Jumpa pon time raya je.. Itu pon kalo jumpa.. Kadang-kadang sy balik kampung sebelah ayah, diaorang semua dah takde.. Sobsss.. Sobsss..












Sangat bermakna kalau raya tahun ni sy dan adik-adik bergelak ketawa dengan diaorang semua.. Terasa terlalu asing diri ni untuk sama berkongsi gembira.. Hmmmm... Gambar-gambar ni pon  amek dari blog my cousin.. 

Sebenarnya, tengah takde mood.. So, skodeng la blog my cousin ni.. Terus terasa satu aura positif tengok gambar-gambar family sebelah arwah ayah.. Terus rasa happy je senyum sesorang.. Kalo la arwah ayah ade lagi, mesti selalu jumpa diaorang semua.. Hmmmmmm... T_T

Love,
Rina

2 comments:

  1. Wah sgt meriah...suka sgt tgk fmly yg hepi cmni :)

    ReplyDelete
  2. aah memang meriah sis.. tapi sy tak rapat sgt dengan sepupu sebelah ayah.. Sobsss SObss T__T

    ReplyDelete