Followers

Thursday, 31 May 2012

31 Mei 2012 Jumpa dentist lagi!

Hi!

Macam biasa la, tiap-tiap bulan ada appointment dengan dentist.. Nak tukar getah.. Sy buat appoinment 25hb Mei 2012 untuk bulan ni.. Tunggu punya tunggu, klinik takde call untuk sah kan datang ke tak appoinment tu.. Petang tu, sy tergerak hati nak call klinik.. Sekali diaorang check, appoinment 25hb June 2012! Errrrrrkkkk!! -___-!

Dan kebetulan doc takde pulak, pergi kursus.. Jadinya, dapat la tarikh 31 Mei 2012, 1130am.. Kite punya lah dah excited nak tukar getah, sekali tunda daaaaaaa.. HIHIHI.. Takpela, janji tukarkan..


Black + Pink, colour ni sebelum tukar ke colour lain.. *hudusnye muka buat camnih..hikhik*



Taraaaaaa!!! Dah berwarna baru getah sy.. GREEN GREEN GREEN.. I like!!! :)


Hi! Gigi besi saya berusia 1 tahun 1 bulan 11 hari.. *^___^

Next appoinment 25 June 2012 pulak.. Doc cakap, gigi ku lambat nye bergerak.. Kembang lagik katanya.. Hmmmmm.. Takpe,takpe.. Sy suka datang klinik doc ni.. wuhuhuhuuu.. :)

Love,
Rina

2 comments:

  1. eheehhe..ok la tuu..cantikk gigi besi baru dia tu ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.. Lom cantik sepenuhnye kak.. Masih jonggang sikit-sikit.. Hikshiks! :P

      Delete