Followers

Wednesday, 2 May 2012

Di serang Demam,Cirit Birit & Muntah-muntah

Hi!

Musim demam ke ek sekarang ni??? Semua adik lelaki sy demam.. Dari yang kecik, sampai la yang besau.. Muntah2, cirit birit.. Risau pulak.. Lepas sorang-sorang hantar depaorang pi klinik.. Sampai lembik badan muntah2.. Alahai adik-adik ku.. Bertahan la ye.. Hmmmmmm... T__T


Hari tu Ashiq tidur dlm bilik sy.. Tau2 je dia tarik tudung sy dan pelok.. Dia golek2 terus tidur.. Alahai, terharu dengan kau Deq! Semalam balik keje, tengok dia dah ok.. Lari2, gelak2, kaco2 orang, nak gigit orang la.. Adib pon dah pi main bola.. Ameer,Areef pon dah ok sikit.. Tinggal Aidil je belum ok sepenuhnya.. Mak pulak demam.. Hmmmm... T__T

Mohon keluarga ku di bawah lindungan mu Ya Allah.. Amin..

Love,
Rina

6 comments:

  1. rina anak sulung ye? semoga adik2 rina sembuh cepat. ^_^

    ReplyDelete
  2. Miss Amateur : Yup kite sulung :) Amin.. TQ sis :)
    Thanks follow belog kite.. I follow u dah.. :)

    ReplyDelete
  3. get well soon..maybe ade la yg terslh mkn kt sekolah tu agaknye..huhuhu..dh bwk g klinik?

    ReplyDelete
  4. Kak Suria : Tu la tu.. mybe ada salah makan.. Yg peliknye kak, berjangkit2 pulak sakitnye.. Huhuhu..
    Dah bawak pi klinik dah kak.. Meaceh ea :)

    ReplyDelete
  5. Rina, klau kena muntah n cirit birit mmg bole berjangkit..jangkitan merebak melalui air liur/najis..so, kena pantau klau terjadi lagi, mmg kena dptkan consultation dari doc..coz baby akak pena kena rotavirus (simptom: muntah2+cirit birit non stop hingga menyebabkan kekeringan air dlm badan (dehydration), then kena warded 5 hari kt hosp..huhuhu..

    ReplyDelete
  6. laaa yke kak.. ptut la adik2 kurus je lepas demam ni.. Thanks info kak! :)

    ReplyDelete