Followers

Wednesday, 30 May 2012

Gotong Royong & PortLuck

Hi!

Sehati sesuara kami reramai satu opis mengemas stor P&D yang agak kelam kabut.. HAHAHAHA.. Reramai jugak bawak portLuck.. Baru best sikit.. Tengah penat-penat buat keje, tau-tau ada je makanan untuk di cuit-cuit..


Salah sesorang staff yang kerja kuat mengemas stor.. HEWHEWHEW :P


Siap pakai sarung tangan bagai ha.. Mesti pakai keh.. Nak sorting-sorting kertas yang tak guna semuanya.. Nak pakai balik semula fail-fail yang masih elok.. Jimat dah kan budget untuk setengah tahun ni.. *Jimat la sangat kan.. HUHUHU..

Ok, jom layan gambar para hero heroin bertungkus lumus mengerjakan stor..


Lets go friendssss~~~ :)


Semangat akak-akak kita, mak-mak kita nih.. :)


Ibu mengandung pon sempat lagi menolong ha.. HEHEHEHE :P


ok, Peace yaww! :)


Hero-hero P&D.. 


Tu dia.. Semangat memasing sorting.. Document2 zaman tok kaduk bila tah semua nya terkeluar time nih..

Sebelum buat keja, kita makan dulu.. Kasi ada tenaga.. HEWHEWHEW :P


Laksa Laksam.. *eh,betul ke ni? :P


Sambal cili padi mak sy.. Menjadi kegilaan akak-akak opis ku.. WUHUHUHUHU~~


Kentangsss... Serius rasa macam  kentangssss KFC keh.. Sedapppp~~~


Salad buah.. Sedap! :)

Antara menu hari tu.. Banyak lagi menu.. Tak sempat nak snap.. Memasing dah sambar dulu.. Briefing dulu sebelum mula kan tugas.. Makan-makan dan terus buat kerja..


Ni gambar belah petang.. Staff pon makin surut menolong.. Ada pegi meeting, pegi detinggg.. Eh, silap! Petang ramai ada hal.. So, pepagi jela ramai orang..


Gila serius penat ooooOOOOooo~ Peluh ketiak.. Sakit pinggang, sakit kepala, sakit luntut.. Sakit semuanya.. =__=!


See, dah clear kan kat depan stor ni.. Mula-mula tadi macam kapal pecah.. BERSEPAH!


Ok, dah petang-petang memang dah ting tong memasing.. Time utk pulang.. Nasib la buat ni hari jumaat.. Sabtu cuti.. Lega sikit boleh berehat.. Fuhhhh~~

Syabas u ollss.. Berjaya sesama kerah tenaga kemas kan stor kita.. Mana yang tak sumbang tenaga tu, paham-paham dah la.. Kita makan besau nanti, jangan ajak depaorang.. HAHAHAHA.. Kejam kan! :P

Majulah P&D untuk Malaysia Aiports Holdings Berhad.. HUHUHUHU *Semangat ni.. *^__^

**25Mei2012|OfficeP&D

Love,
Rina


11 comments:

  1. buat keje ramai2 baru best kan. ada makan2 plak lg best. wah mmg terliurla tgk sambal ikan bilis tu.fav i gak tu lg2 yg pedasss

    ReplyDelete
  2. ape yg penting? KERJASAMA!!! hehehehehe..

    (dik, yg pic no 7 tu, pakai baju kemeja warna biru tu mcm kenal je..sape ek nama dia..huhuhu :D )

    ReplyDelete
  3. amnboiii..siap ada makan2 lg tew..best2.. ^_^

    ReplyDelete
  4. Kak Cha : aah ramai2 la baru best kan.. Gelak2 .. hihi :P Nak rasa tak mak i buat? :P

    ReplyDelete
  5. Kak Suria : Yg pakai spek tu eh kak.. Nama dia Muttagin.. Senior Executive.. Kenal eh? :P

    ReplyDelete
  6. Kak Mimie : Hehe.. Harus la ada kak.. Perut kenyang baru happy nak buat keje.. HIHIHI :P

    ReplyDelete
  7. yup..yg pakai spek tu..ha'ah kenal.. :D

    ReplyDelete
  8. Kak Suria : ooooOOOOoo.. Kawan lama eh? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah..hehehe..sejak kawen, berisi skit badan dia..

      Delete
    2. ooo.. Ok kak.. Nak sy smpai kan pape tak? hihi :P

      *eh,boleh reply daaa... Sy tak perasan pulak.. hihi..

      Delete
    3. hihihi..kirim salam pd dia ye..tadi baru tny dia kt fb kenal x ngan rina ellisa..ehehehehehe.. :D

      Delete