Followers

Friday, 4 May 2012

Lunch di Fontana Cafe

Hi!

Macam biasa lah.. Tempat makan kali ni di Google oleh Kak Faezah.. YEHEEEEEEE!!! :] Dan sy dengan akak2 opis ku yg lain, ok saje.. Tengahari jumaat rehat lama sikit.. Boleh kami makan-makan jejauh sikit.. Menu utama masih lagi Burger.. HUKHUKHUK.. Maap la ye asyik entry pasal burger je di belog ku ini.. Tapi, hakikat nya pantang nampak burger je sekarang ni, laju je terjah *^__^


Fontana Burger.. Kak Faezah order yang ni..


Oz Burger.. Kak Ana order yang ni..


Sloopy Joes Burger.. Kak Yana order yang ni.. *Maap gambar terbalik lagik..


Minuman yang di order.. Barli ais, Limau ais, Sirap ais, Tea O ais Limau dan Tea Tarik..


Ada cerita di sebalik Tea Tarik Fontana Cafe ni.. HUHUHUHU.. Sy order Tea Tarik ni.. Tapi, masa order dalam kepala otak nak minum Tea Ais.. Sekali sampai Tea Tarik.. Akak-akak opis ku dah pelik.. Ada yang kata macam orang tua la.. Ada yang cakap nk makan roti canai la.. Ada yang cakap kesian tengok sy order Tea Tarik.. Dan sebenarnya, SY SILAP ORDER LA KAK OI!!! =_=! HUHUHUHU.. Tapi, sedap okeh Tea Tarik nya..


Sy order yang ini.. Nasi Paprik Ayam.. Paprik nya macam makan untuk 2 orang.. Banyak hokeh! Sy lapar nasik.. Tengahari kan.. Total makan utk menu sy RM8.10 jek.. Murah kan.. :)



Sebelum balik, macam biasa la bergambar dulu... *Smileeeeeee... :)


Muka ku macam haperrrr jerrrr!!! -..- Makanan dekat Fontana Cafe ni sedap jugak.. Tak menghampakan.. Burger nya pon okeh.. Kalo nak makan burger besar dan tak nak bersesak-sesak dan tunggu lama, boleh jugak makan burger kat Fontana Cafe ni.. Masa kami datang ni, takde orang, servis pon boleh tahan jugak la cepat nya.. Apa pon, Burger 1kg tetap di hati ku.. HUHUHU.. :)

Ni link nya.. http://fontana-cafe.blogspot.com/

*4May2012|FontanaCafe|TamanEquineSeriKembangan*

Love,
Rina

6 comments:

  1. amboii...jalan2 cari makan ye.. ^_^

    rina keje kat mana ye?

    ReplyDelete
  2. Kak Mimie : hihi.. Kite keje kt KLIA kak.. Akak? Akk dok2 putrajaya kan..

    ReplyDelete
  3. owh..abistu duduk kat mana??
    haah akk dok putrajaya ni je..keje pun kat sini.. ^_^

    ReplyDelete
  4. Kite duk2 salak tinggi kak.. Akak kt bhgian ape?

    ReplyDelete
  5. owhh...jauh gak tu ngn tmpt keje kan??
    akk customer service kat jpj ni yunk ^_^

    ReplyDelete
  6. Kak Mimie : OOyke.. Boleh nnti pi sane jumpa akak kn.. Heee :)

    Jauh tak jauh la kak.. Ari jumaat rehat lame skit.. boleh la larik jap..huhu :P

    ReplyDelete