Followers

Tuesday, 15 May 2012

Lupa password!!!!

Hi!


Ku lupa password 4square.. HMMMMMM... T__T Fon samsung baru lepas anta format sebab ada virus.. Tu kena log in balik semua nya.. Nasib baik le FB,Twitter,Intagram ingat.. Kalo tak mengagau jugak nak mengingat balik.. HADOIIII!!!! 

Sebenarnya, sebarang apa pon password, kadang2 kite amek tak kesah je.. Padahal, kadang-kadang apa yang tersimpan dalam tu amatlah penting.. 

Antara account yang sy ada :-
Facebook
Twitter
Instagram
Foursquare
Yahoo
Gmail
Everyday
iLoveDiscount
Mydeal
MilkAdeal
Groupon
Everyday
Nuffnang
Blog
CimbCliks
Hansaegee Nature
HeartBeat.My
Skype
The PopLook.Com
AirAsia
Malaysia Airlines
Job Street
4Shared.com
Webmail MAHB

Itu jela acc yang sy ada, yang sy ingat.. Kalo nak tau, password yg sy gunakan semua nya lebih kurang je.. Cuma pusing-pusing2 je abjad dan nombor.. HUHUHU.. *kan dah bocor rahsia kat sini..

Untuk elak kan lupa, catat la kat mane2 pon.. Kat buku nota ke, kat fon ke,kat diari ke.. Kadang-kadang kite catat kat mane pon lupa kan.. Jadi nya, catat la kat banyak2 tempat.. HIHIHI.. Tu pon jikalau rajin la yer.. Lepas ni nak catat dan simpan lelok password.. Nak buat cecantik, macam buku skrap.. Boleh? HUKHUKHUK..

Uwaaaaa... Tak ingat password 4squareeeeeee... T_______T

Love,
Rina

6 comments:

  1. ha ambik ko byk giler acc u haha. i klau tak ingat i buat baru je senang :p

    ReplyDelete
  2. sis Cha : ngeh ngeh ngeh :P

    tetiba dah list baru perasan banyak jugak.. HIHIHI :))

    ReplyDelete
  3. humangaih...banyak betul acc dia! :D

    ReplyDelete
  4. Kak Sue : Ngeh Ngeh :))

    Kak!!! Sy dah email gmbar tau.. ada dapat tak?

    ReplyDelete
  5. Hehehehe..received with thanks! banyak bebeno..x sempat nk download lg..
    Thanks so much dik! miss u too :D

    ReplyDelete
  6. Kak Sue : hehehe.. Ur welcome kakak.. Miss u Toooo~~ *^__^

    ReplyDelete