Followers

Tuesday, 29 May 2012

Menadah muka di Demo Class Kak Fareha Rahmat~

Hi!

26hb May 2012 aritu ada join Demo class Kak Fareha Rahmat.. Dia buat antara MUA je demo ni.. Untuk improve kan lagi skill MUA diaorang.. 2 orang MUA dan 2 orang Model saja untuk sesi ni.. So, sy saje jela PM Kak Fareha kat FB time dia announce nak carik model tu.. Sekali, sy terpilih.. Tadah muka je datang class dia.. Dan terus jadik cantik macam babydoll.. Opssss!! *Perasan sudeyyyy~~ HIKHIKHIK..


Sy tadah muka pada kawan Kak Fareha, Kak Fazila Lee.. First jumpa Kak Zila ni.. Friendly jugak macam Kak Fareha.. Dan dia tengah pregnant anak 1st.. Inai di jari pon tak hilang lagi..

Class start kol 1.30pm.. Pung Pang kol 2lebih jugak start.. Model kak Fareha yang akak dok sebelah sy tu.. Friendly jugak.. Depaorang kerja sama..


Taaaaaraaaaaaa!!!!! Dah siap.. *^___~

Sy mintak buat light2 jek.. Sebab malam nak pi kenduri kat Bangi.. Karang mau terkejut pulak orang tengok makeUp tetebal nak pi mana deq nun.. HUHUHUHU..


Bulu mata yang Kak Zila pakaikan ni serius tak berat.. Dan dia pakai kan 2layer bulu mata ni.. Selalu sy pakai bulu mata yang tebal dan punya la payah nak bukak mata besau besau.. Rasa macam dah bukak besau dah, rupanya kecik je mata.. =__=!






Dah siap dua dua model, haruslah bergambar.. Ni semua gambar dari camera Kak Fareha.. Gambar dari camera Kak Zila, belum lagi ku dapat.. Update mana yang ada jela yerr..


Dan, dan ni la dia Kak Zila.. Macam cina sikit kan.. Dia sangat friendly ohkey.. Tq Kak Fareha kasi sy peluang ni lagi.. Best-best tadah muka je nih.. HAHAHAHA~ :P

**Fareha Rahmat|26May2012|Putrajaya

Love,
Rina

8 comments:

  1. Elle : Haihhhh.. cantik ciptaan Allah ni kan... Heee :)

    ReplyDelete
  2. cantik! :)
    org cantik, makeup dan pakai ape pun nmpk cantik.. hehehehe

    ReplyDelete
  3. Kak Suria : Ngehhh Ngehhh :P Meaceh kak..

    ReplyDelete
  4. tantekkkk!!suke..suke..suke..
    aloo nape akk tak tau ehh yg kak fareha tgh cari model tu..klu tak,leh akk join gak..kikiki

    ReplyDelete
  5. Kak Mimie : NGEh NGeh NGeh :P Lain kali ada, try PM kak fareha eh kak.. :)

    ReplyDelete
  6. Rina dear.. huwaarghhh lama tak contact.. ;")

    ReplyDelete