Followers

Monday, 25 June 2012

25 June 2012 Jumpa Dentist lagi daaa~

Hi & Assalammualaikum~

Rutin bulanan sy tiap-tiap bulan biasa la, jumpa dentist..
Tukar colour elastic band, progress movement gigi and sekutu-kutu dengan nya..
Nasib la Sepang-Bangi je..
Kalau Sepang-Klang, nangis airmata darah kuar duit bayar tol,minyak,makan lagi.. T____T
Nasib baik masa nak buat braces dulu, hati tertarik nak buat kat Bangi.. Syukur~


Taraaaaa~~ Taaadaaaa~~ :D
Dah tukar colour GREY+PINK.. Gigi atas pakai colour GREY.. Gigi bawah pakai colour PINK..
Tapi, pakai colour grey cam tak nampak striking sangat la pulop..
Sy suka colour yg striking.. Bila senyum, tak nampak pulop gigi bawah.. HMMMMM..
Silap pilih colour yea kat sini.. Mula-mula lagi la, pilih atas bawah nak grey je..
Pastu, cop-cop!! Sy nak pink jugak.. TEHEEEEE~
Macam-macam kerenah kan.. Nasib baik staff Klinik Lisa Alis tu okhey..
Kalau tak ohkey, tak nak bayar.. HAHAHA~
*Tetiba tak nak bayar pulop dah..

Dan kali ni, doc cakap getah tebal sikit..
Patut le masa dia terik nak selit-selitkan celah gigi ni, terasa sakitnya!!!!!!
Dan malam nak tidur, hamekkkk!! Gigi atas bawah sakit.. T____T
Rasa sakit macam sampai nak terajang orang.. GILA SAKITTTTTTTT!!!!
So, sesiapa yg nak pakai braces nanti.. Sila la kental kan jiwa anda..
Cantik sedang memakai braces hanya lah di mata orang yg melihat dan kagum melihat..
Yang menanggung sakit nya, kita ooooOOOOooo...
Dan yang lagi best, MC lepas appoinment ni.. Yeyy!! :D

Next appoinment 27July2012.. InsyaAllah~

Love,
Rina

4 comments:

  1. dik awk buat brp eh kosnya? 2k or lebih?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deposit Rm1,6K..
      Monthly RM150..
      Sy pakai 2tahun.. Mybe 2tahun lebih kot.. sebab penah skip appoinment.. hihi..
      Nanti masa bukak, nak pakai retainer kena bayar rm500.. Hmm lebih kurang RM5k +++ la..

      Nak pakai eh kak? :))

      Delete
  2. wah! rina u look sgt cantik with stunning red lips :)

    ReplyDelete