Followers

Wednesday, 13 June 2012

Dataran ShahBandar Kuala Terengganu..

Hi & Assalammualaikum~

Malam nak pegi pasar payang konon nye.. Tapi, tutup daaaa.. Pastu jejalan je kat Dataran ShahBandar tu.. Cuci mata-mata..


*Tah macam haper kendong plastik beg camtu.. HUHUHU~ :)


Pose la selagi boleh.. HAWHAWHAW~


Bersama mereka.. :)


Kaklong dan Nomie..


Pantang pandang camera, ku tengah muncung pon kau snap yer!


Malam tu ada pesta Thai kat dataran tu.. Macam2 jugak jenis makanan diaorang ada jual.. Tidak le menarik selera ku.. Beli baju sehelai dengan brooch je..


Pameran.. Macam-macam ada..


Pulut Mangga Thailand.. Sedap kata irshad.. Tidak la ku mencuba nya.. Sebab durian takde ke ape tah..


Rainbow Milk..


Teheeeeeeeeee!! ^_______________^ ku berada di Terengganu sudahhhh!! Dekat-dekat dengan dataran ni ada iCity Kuala Terengganu.. Macam tak menarik je.. Lampu-lampu sikit je.. Dah ku google dulu sebelum pergi, diaorang kata tak sebest iCity Shah Alam.. So, takde la singgah.. HUHUHU~

Love,
Rina

5 comments:

  1. wahh bestnye dia jenjalan....syok nyee..
    eh pulut mangga tu memang heaven giler okeyh klu dapat makan tehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap eh kak.. Nak rasa time tu, tapi ape tah yang takde.. so, tak jadi lah nak rasa.. hihi :)

      Delete
  2. mesti shopping sakan kn. akak tak pnh pg sini. ms kecik je sekali pnh smpai terengganu T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. la yke kak.. Kite last datang masa form3.. Pastu, umur 23 ni baru la dapat datang lagi.. HEHEHE :)

      takpe2, nanti ada rezki sampai la tu kan.. :)

      tak sopping sangat pon kak.. Carik bebarang2 utk family je..

      Delete
  3. mase akak pegi bangkok aritu, pulut mangga ni la kami dok berebut. mase tu kat floating boat. sedap giler kot!

    ReplyDelete