Followers

Sunday, 3 June 2012

Kenangan Di Teknik 3, SMT ERT Setapak KL

Hi & Assalammualaikum..

Sesaje tengok-tengok gambar lama.. Dan terjumpa gambar ni.. HIHIHIHI.. :P Nak gelak guling-guling pon ade nih.. HIHIHI!


Ni gambar time prep malam dalam class.. Bersama Faradiana.. Uihhh! taring ku tersembul tu.. HAHAHAHA! :P


Bersama Yanot, Aini, Aleen & Faradiana.. Ni jumpa lepas spm.. Time ni sy demam.. Ce tengok muka ku yang tak semenggah tu.. =D


Ni time nak ambik gambar class untuk majalah sekolah.. Dulu sy sekolah teknik ERT setapak yang semua nya perempuan satu class.. Ku paling kanan sekali.. HEKHEKHEK! :P *berbaju pendek atas lutut*


Ok, ni sopan sikit gambar nye.. WEHEHEHEH! :P


Dari kiri Ain, Pikah, Adwa,Kasnorniza & ku paling kanan sekali.. Muka bebudak.. HIHIHI.. Time ni pepagi.. Sebelum nak nyanyi lagu sekolah & lagu negara ku..


Time ni ada lawatan ke mane tah.. Anna sudah lupa lah.. =D


Time prep malam dalam class.. Alahai macam baru je semalam je rasa bergambar semua dengan kawan-kawan.. Bergelak sama.. Menangis sesama.. Touching sesama.. HIKHIKS! :P


Alololo kawan-kawan ku.. Muka sopan-sopan je ni.. Aini, Ain & Juraiha..


Dari kiri dan kebelakang, Saida, Aini, Kasnorniza, Nomie, Seha, Yanot(Tengah minum air tu), Ain, Nadia,Adwa & Mumtaz.. Dalam class waktu prep petang kot ni.. Ku yang tunduk di belakang tuwwwwww!! Buat ape tah masa ni.. Lupa dah.. Ke sy tengah tidur time tu.. HIHIHIHIHI! :P


Peaceeeeeeeeeeee!!!! Agagagaggagagagga... kelakau nye muka kuh.. Tembamssss dan bulat di tengah-tengah itu.. =D


Erkkk!!! terlebih flash pulak camera nya.. Rindu kengkawan teknik saya! T___T


Dan ni last gambar reramai lepas spm aritu.. Kitaorang buat jamuan kot time ni.. Lepas je jumpa ni, terus susah dan sangat susah nak berkumpul balik...


Hihihi.. Macam dah berpuluh-puluh tahun pulak gambar ni.. Padahal baru je 6tahun..


Adwa, Jane, Ecah, Pinky, Faradiana, Yanot, Anis, Nadia.. Time ni kat Asrama Serikandi..


Haihhh, depaorang lagik.. HIHIHI! :P *yanot dah beranak 2 dah*


Ku de belakang sana berbaju coklat ituwwwwwwwwww!! Ngeh Ngeh! :P


Nisa, Cham, Kak Lee & Kay.. *Cham dah beranak sorang*



Nisa, Nomie & Cik Ah (Seha)..


Shiera Kamal, Nisa, Kak Lee & Kay..


Haaa... Ni sy punya geng.. Aini, Nomi, Kak Lee, Kasnorniza & Sy Ell.. Cuma Kak Lee je geng lain yer.. Haihh macam-macam kenangan terimbau ni.. Serius rindu korang!!!! T___T


Time ni hari kantin sekolah kot.. Ada jual-jual..


Dan kiri itu lah saya!! Pipi ku tembam macam di pam-pam.. HAHAHAHAH! *^___^

Sekarang ni, masing-masing dah ade life sendiri.. Ada yang dah berumah tangga, ada yang dah bertunang, ada yang dah ada anak.. Ada yang dah jadik cikgu.. Ada yang masih belajar lagik.. Tapi, kitaorang masih lagi berhubung.. Masih lagik berjumpa kalau ada wedding kengkawan kelas.. Nak berkumpul balik 1 kelas tu payah la kan.. Atleast jumpa jugak mana kengkawan yang masih free untuk turun padang bersua muka.. *^___^

#ERTians2005/2006 #Teknik3 #CikguFairusAbdullah

Love,
Rina

4 comments:

  1. ehehehe...tomeii nye diaa..
    pipi tembam!
    haha..rare tu gambar ni..
    sama laa cam akk gak time sekolah dulu..gemoks!hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. Memang rare kan.. Takut tengok pipi tembabss sangat.. HAHAHA..

      Bawak mari la kuar gambar sekolah akak pulak.. hihihihi :P

      Delete
    2. wooo tak bole woo..byk tapisan nk kena buat klu bwk keluar taw haha
      akk dulu kat sek.tek.ert rembau..
      rina pun kat teknik ert gak ekk.. :)

      Delete
    3. Ooo akak pon Teknik ERT ke.. Patut la pandai menjahit.. Heee :)
      Aah sy ERT jugak kak.. Tapi malas giler nak menjahit.. T___T hihi..

      Delete