Followers

Tuesday, 12 June 2012

Wedding My Brother Jijie & Fiza~


Hi & Assalammualaikum~

Hari-hari yg ku tunggu-tunggu pon tiba.. Dari jauh datang ni nak makan nasik minyak Jijie.. HIHIHI~ :)



Ok, dah syiap.. Jommss pegi umah Jijie! ^__^


Ni adalah keluarga Anggerik ku dulu.. Makin membesar dan bertambah ahli keluarga dah.. Ada yang dah kawen, ada yang dah ade baby.. Ku jugak masih single, tak mendukung anak.. Sobsss Sobsss T___T Ada yg staff baru ku tak kenal.. So, tak kenal agak menyombong la sikit kan.. eh,perlu ke??


Bersama pengantin baru dan kawan sekolah ku, Mek Nomie.. Tahniah Fiza.. Dan tahniah jugak dapat Jijie.. Hero malaya rebutan ni.. HAHAHAHA! :P Selamat Pengantin Baru dan cecepat dapat baby tau.. HEHEHE~ :)


Dan kahwin dah Abam ku ni.. Makin gemok mu abe.. Mesti la sihat kan ada orang jaga.. Semoga berkekalan ke anak cucu.. Cecepat kasi nurul anak buah keh.. HEHEHE~ :) Dan tak dapat borak lelama ngn Jijie.. Dia pon sibuk layan tetamu.. Apa pon, Nurul dah sampai keh umah Jijie.. Nurul kahwin nanti, jangan tak datang pulak... 


Mek nomie ku.. Dia keje ngn Anggerik.. Dan dia dulu kawan sy time kat Teknik dulu.. 1 kelas dan 1 dorm ye dan 1 geng jugak.. Cecepat kahwin mek.. :)


Dan ni Kak Long.. lama lama sangat tak jumpa dia.. Dulu masa sy keje ngn Anggerik, duduk 1 umah dengan dia.. Seorang yg sangat garang dgn staff nye ye.. HEHEHE~ :)


Pose lagi dengan Kak Long..


Bersama Abam & kakak ku~ :)


Amek berkat sikit.. WUHUHUHU~ :)


Bersama abang isa & family.. Ku anggap macam keluarga sendiri dah semua nya.. Last jumpa 3 tahun lepas, anak2 dia kecik2 je.. Jumpa balik tengok anak2 dia dah besar dah.. Terharu sekejap~


Nak ke umah Jijie, GPS ni sangat lah membantu.. Rasa riang ria la guna benda alah ni.. HAHAHA~ Tapi, last2 call Jijie jugak, sebab tak jumpa umah pengantin.. Umah Jijie dari hotel lebih kurang setengah jam camtu.. Kad kawen Jijie pulak, lupa dah ku letak mana.. Last-last call Kak Ila (Akak kt HQ Anggerik), minta dia emailkan.. Alhamdullilah, dipermudahkan semuanya..

Tahniah Jie & Fiza.. Jagalah hubungan ni sampai bebila keh.. Semoga berkekalan ke anak cucu dan di murahkan rezeki selalu.. Salam sayang dari Nurul & keluarga untuk korang berdua.. Mwaxxxhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!! :)

*Gambar banyak kat TAB irshad..Mane yang ada je ni ku update..Berkobar-kobar sebenarnya nak update entry ni..Tu masuk kan gambar yg ada je.. WEEEEEEE~ :)

*KampungTokGebokAjil|9Jun2012~

Love,
Rina

8 comments:

  1. cntik bju..buat ke beli siap..ell

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. terima kasih! :) baju nih tempah..

      Delete
  2. lawala baju awk dik. menyerlah dr pengantin ni hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. HIHI.. tQ kak.. Akakkkk!!!! Rindu la.. :)

      Delete
  3. ALOLOLO tomeiinye dia... ^_^
    asyik pegi kenduri kawen kawan je ye..tuan punya diri ntah bila la pulak hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihihihi.. :))))))

      InsyaAllah kalo ada jodoh,ada rezki tak kemane.. :)

      Delete