Followers

Monday, 23 July 2012

Ber Photoshoot Ber Whitestudio Ber Gelak Ketawa!!!

Hi & Assalammualaikum..

Last friday, sy dan akak-akak opis meng happy kan diri..
Kami berphotoshoot sendiri di stor P&D.. AGAGAGAGAGA!~
Mampu photoshoot dalam stor? HAHAHA!~
Kitaorang feeling-feeling macam kat studio yang sangat mewah & selesa.. HAKHAK!~
Di shoot oleh cameraman yang pro lagak bak Annas Easkey.. *Berangan lebih ohkey* LALALA!~
Props yang sangat membantu dalam pembikinan shoot nih.. HEWHEW!~


Kami semua berjubah hitam.. Macam nasyid pon hado.. TEHEEEE!~

ok, Selamat menjamu dengan gambar-gambar eh.. HEHEHE!~





















Ok, Done!~ *^___^
Shooting ni amik masa lebih kurang setengah jam..
Dan terpaksa mencuri seorang staff lelaki utk di jadikan cameraman.. HEWHEWHEW!~
Happy betul akak-akak ku semua..
Nanti kita buat lagi keh..
Sesaje sesuka je buat shoot-shoot cam ni.. HIHIHI!~

Props yang di gunakan :-
1) Camera (model canon) *guna camera yang kecik tu je,bukan yg DSLR
2) Kotak A4 (di jadikan seat) *yang berisi A4 la
3) Props mata,topi,misai,mulut (buat sendiri, hasil daripada carian google)
4) Tempat (stor background putih)
5) Masa (lebih kurang 1/2 jam saje)

Gambar2 semua terpaksa di edit, sebab pecah.. HUWAAAAAAAAAA!~ T__T
Jadilah YELLOWSTUDIO.. HOHOHO!~
Tapi, kalo nak happy2 buat camni, make sure bos takde kat opis..
Kalau tak, kerja giler curik2 time berphotoshoot kan.. HAHAHA!~
Yang penting, kita happyyyyyy!!!!! TEHEEEEEEEEEEEEE! *^__________^

Love,
Rina

11 comments:

  1. haha sonoknya. best giler dpt kakak kakak sporting camtu huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.. :D diaorang suka kak bab2 gini.. :D

      Delete
  2. hahaha..ini namanye takde keje cari keje dik oii..hehe
    neway cantik taw gmbr ni :)comei2 semua kawan2 rina tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. dah ptg kak.. memasing malas dah nk buat kijo.. :PP

      Delete
  3. meriahnye! sekali skala berseronok cmni mmg best kan. hehehehe

    dik, akak ade tag awk kt GA tau. klau berminat, joinlah!

    http://suriaqistina.blogspot.com/2012/07/give-away-by-b2b-collection.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. aah meriah kak..

      ooh ok kak.. Thanks tag tau :))

      Delete
  4. penat aku godek blog ko carik entry ni. hehehe.. beb! benda2 alah topi misai ulut tu sume, yours? can i borrow?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. aku buat sndiri tu semua beb.. ko nak pakai bila? kalau nak, nti aku buat yg baru.. yg ada ni semua tah mne aku letak.. hahahaha :P

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete