Followers

Monday, 16 July 2012

"Burger Bakar NotBadLaGrill" Taman Mesra Kajang..

Hi & Assalamualaikum..

Ada yang cakap sy suka makan burger..
Ummm.. Takde la suka gila-gila.. Cuma, kadang-kadang kalau teringin sangat tu, baru la carik dan makan.. HIHIHI!~ :P
Burger bakar kali ni sy terpedaya dengan entry kak Sasha.. (Kenalan Blogger Ku)..
Ni link dia.. http://whitewallsofhermind.blogspot.com/2012/03/notbadlaagrill-burger-much-better-than.html
Terliur betul tengok gambar-gambar burger tu.. HEHEHE!~

Mula-mula plan nak pergi, tak sempat nak pergi.. Sebab dah daging dah habis..
Dalam minggu lepas, tak plan pon nak pergi.. Msg abg burger tu, then terus order..
Dan dengan laju nya ku & Pokcik ecad tu kesana menikmati Burger Bakar Taman Mesra Kajang.. :)


Muka makcik yg gumbira dapat makan burger.. HIHIHI!~
Kami order burger daging 2.. Harga untuk 1 burger daging RM7.00..
Serius daging nya sedap,padat.. Sy makan habes daging tu.. Cuma tinggal roti belah bawah je.. HUHU!~
Pokcik ecad tu makan tak habes.. Sebab dia tak berapa sihat time ni.. Kalo tak, dah habes dia keje kan.. HOHOHO!~ :p
Table belakang tu, yang baju hitam tu adalah Kak Sasha.. :D


Ni daging nya yang tebal dan padat..


Ni burger order sy.. Nyum! Nyum! :D
Tempat burger bakar NotBadLaGrill ni dekat dengan Sekolah SAAS..
Kalo SAAS ni sebelah kanan korang, dah betul la jalan nya tu..
Nanti terus je.. Ada nampak macam kedai tepi jalan besar belah kanan.. Then, masuk kanan..
Lepas tu terus belok kiri.. Sebab aritu pegi, ku sesat masuk ke dalam taman perumahan.. HAHAHAHA!~
Rupa-rupanya tepi jalan je daaaaa stall nye.. HAHAHA!~
Nak makan kat situ pon boleh.. Sebab boleh order minuman kat situ..

Ohyea! Sy jumpa Kak Sasha jugak malam tu.. Tak sangka pulak jumpa dia kat situ..
Mula-mula ku tak perasan pon dia ada kat situ.. Lepas pergi confirm kan order..
Tengok table yg ramai-ramai org, sy terperasan husband dia.. *eh,motif tau perasan husband org* HAHAHA!~
Terus whatsapp Kak Sasha bagitau sy belakang dia.. Terus macam ku dah tetiba segan silu.. :P
Dan kitaorang bersalam-salaman seperti hari raya.. Eh! *mengarut dah Rina ni kak* Ampun yea.. HIHI!~
1st jumpa Kak Sasha kat situ.. Selalu nya kitaorang selalu tegur sapa kat blog, twitter,instagram je.. :)


Love,
Rina

3 comments:

  1. Hahaha tergelak akak baca entry rina ni haha. Nanti tryla chicken burger plak. Sedap. Next time kita double date tmpt proper sikit eh. Akak mmg selalu lepak sane. Kdg2 ada org ckp adik dia nmpk akak kt notbad hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. :PP ok kak, lain kali kite dett eh.. Tapi sy mcm memalu jek.. :D

      Delete
  2. Akak pun. Akak pendiam orgnya huhu

    ReplyDelete