Followers

Monday, 9 July 2012

Jalan-Jalan kat Floria Putrajaya lagi..

Hi & Assalammualaikum..

Last day pameran bunga-bunga tu, ku pergi lagi dengan my sayang dan my friends..
Snap snap picta cam biasa la..
Rupa nya, kat belakang ada lagi pameran nya..
Kali ni tak banyak bunga.. Kali ni entry banyak gambar2 orang.. NGEHNGEH!~


Dia cik nad.. Geng gigi besi ku.. Tapi, sekarang gigi dia dah takde besi.. Dah bukak :)



Sorang badan camera, sorang pandang TAB.. Jadi lah gambar cam gini.. HEHEHE!~


Ok, gambar ni cantik! :)
*Mata ku sepetssssss!!!


Kami puteri di singgahsana.. HAHAHA!~ :)


Alaaa.. Gambar blur pulak.. Tapi sy suka gambar ni.. Suwiiiitttt! :)


Teeheeeeeeeeeee!! *^_____^
*Terasa diriku selebet nya di situ.. WUHUUUUU!~


Ni atok & Nenek kepada Nad & Wan.. HAHAHAHA!~


Haaaaa.. yang ni cucu kami.. Nad Senggih & Wan Senggih.. HAHAHAHA!
*Jangan marah Cik Nad, nanti pipi kena kiss pakai lipstik merahhhhhhh... :D


Ok, keluarga bahagia.. Ataupon keluarg 69? Eh! Tak tak..
Ni kami yang tengah bahagia.. :)


Motif gambar ni nak nampak jambatan kat belakang tu..
Dan terasa ku mendada kat situ.. =__=!


Ok, comil.. Cubitssss nak???? HAHAHAHAH!~ :D
Ni la Cik nad.. Kawan baru sy.. Geng meroyan kat tuiter kalau di landa amarah yang terlampau.. Ngeh Ngeh! :P


Dah penat jalan kat floria, kami pergi makan kat bangi..
Dapat jumpa nad kejap je.. Takpela, janji dapat jumpa kan Nad.. :D
Nanti free-free kita jumpa lagi keh..


Dan... Dan.. Sy dapat bungaaaaaaaaaaaaaa!! Yeayyyyyyyyyy!!! :D
Measeh awak! Love u lah bebeh!! :)

Love,
Rina

9 comments:

  1. wahh yg last sekali yg tak tahan tu..dapat mungee :)
    bestnyee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. weheeeee :) akak pegi tak tgok bunga?

      Delete
  2. akak 1st bukak tu dah sampai sana dah hahaha

    ReplyDelete
  3. Oh nampaknya ade kite di entri ni. :D

    ReplyDelete
  4. Dik
    Comelnya awk. Putih gebu mata sepet gigi besi. Eh :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh,, hahaha.. akak lagi gebuuuu.. ngeh ngeh :P

      Delete