Followers

Friday, 13 July 2012

Jumaat yang sunyi di Office!

Hi & Assalammualaikum..

Sunyi je ofic arini.. Ramai orang takde..
Tinggal ku dan Kak Ana je berdua kat bhgian Airport Planning ni..
Jiran sebelah tinggal kiri 3 orang je.. Jiran lagi sebelah dalam 2,3 orang jugak kot..
Jiran sebelah kanan tinggal 3 orang.. Kat hujung tinggal 3 orang je..
Sunyi+Sejuk+Bosan.. =___=!

Kat bahagian Airport planning ni, ada yang cuti la.. Ada yang emergency leave la..
Ada yang pergi hospital jumpa doc appoinment kaki la..
Ada yang pergi site visit la.. My bos pon takdo, pergi meeting kat Putrajaya..
Tapi ramai yang takde kat department sy ni diaorang join sukan MAHB..Start harini sampai 17hb rasanya..
Pagi ni tu ramai takde.. Depaorang semua pergi raptai pembukaan petang nanti..
Apa mahu buat.. Kejap2 blogwalking.. Kejap2 buat keje.. Kejap2 blogwalking balik...
Kejap2 snap-snap gambar syiok sendiri.. HUHUHU!~
Kejap2 tweet.. Kejap2 jalan2.. Kejap2 tersengguk..Mengantok.. HOHOHO!~

Di sebab kan bosan sangat, ku pon buat la keje yang boleh happykan diri sendiri.. HIKS!
Apa lagi, bergambar la seseorang dengan selambar nya klik klik klik tanpa segan silu depan pc..


Kiri kanan,belakang takde orang.. Bosan.. Takde geng nak pokpek.. HUHUHU!~


Teheeeeeeeee!! *^______________^


 Macam sarjan misai tak? KIHKIHKIH!~


Awwwww!!! Kiss Me! Kiss Me pleaseeeee!! HAKHAKHAK!~ :P


HOHOHOHO!~

Apa mahu buat? Bosan nyer..
Tunggu masa nak balik jela...

Love,
Rina

5 comments:

  1. ni memang bosan btul ni huhu. dik camne awk besarkan gambar eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi! :P kan masa kita tengah buat entry tu, kan kita masuk kan gambar kan kak.. klik kat gmbar tu, nanti kuar caption kat bawah gambar tu.. Akak pilih extra large rasa nya.. paham tak kak?

      Delete
  2. ahahah...takde koje ke dik oiii...
    sian dia sorg2, lainkali balik umah je bila xde org kat opis tu ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheheehe :)) malas kak nak balik.. :PP

      Delete
  3. senglah keje camtu,,tp jadi bosan plak bila tk sibuk kan,,;)

    ReplyDelete