Followers

Tuesday, 10 July 2012

"Leko-Leko" Di Putrajaya..

Hi & Assalammualaikum..

*Alaa..Blur pulak gambar..Ni Snap dari fon jerk! -__-!*

Leko-Leko ni ape?
Leko-leko ni Keropok lekor la.. Cuma ejaan je lain.. Sebutan sama.. HIHIHI!~
Sesiapa yang suka makan keropok lekor, boleh la try..
Dah lama sy nak try leko-leko ni.. Macam sedap je tengok kat mane2 gambar..
Hari tu, nak pi makan kat Presint 15 tu, terjumpa la branch Leko-leko ni.. Comil je terselit tengah2 bangunan tu.. HIHIHI!~
Dah lalu, pastu patah balik beli leko-leko..

Isi dalam lupa dah berapa ketol.. Tapi sedap.. Bulat-bulat besaq je masuk mulut ku.. HIKHIK!~
Kat leko-leko tu ada black paper.. Nyum Nyum!!!
Ku amek yang small je.. Sebab nak try kan.. Dah try, baru tau sedap nye.. Nanti nak beli lagi lah.. :)


Kalau nak tahu lagi lanjut, masuk web depa.. Ni link http://www.leko-leko.com
Nak cerita lebih-lebih nanti salah pulak kan.. Hangpa pi la nengok sendiri.. NgehNgeh! :P

Love,
Rina

2 comments:

  1. alahai keciknya tak puas kan. klau beli tepi jalan lg byk dan sedap huhu tp sesekali bolela beli sini sbb nak rasa kn

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kecik je kak.. tak puas.. baru sedua ngap, tengok2 dah habeh.. hahaha.. :P

      Delete