Followers

Tuesday, 3 July 2012

Selamat Pengantin Baru Irine Nadia Marcello..

Hi, Assalammualaikum~

Rindu kat belog ni sudah.. Berapa hari tak de pape entry ku post.. SobssSobss~
Busy sekejap.. *Konon* HUHUHU~
Haritu kan sy ada dapat kad jemputan Wedding Irine..
Macam biasa la, insyaAllah akan pergi kalau dapat jemputan..
30hb Jun ari tu pon tiba.. Semangat lah nak pergi..

Siap-siap la hari sabtu tu berbaju kurung merah..
Dengan kuku merah berinai.. *Ekcited kan* HOHOHO~
Tup tap tup tap, kol 3lebih kot rasa nya baru masuk highway plus..
Tau-tau masuk tol Alor Keroh Melaka jam 4lebih camtu..
Hmmm.. Rasa malas terus dah nak pergi wedding Irine! T___T
Sebab dah lambat sangat sampai.. Dengan hati belah bagi..
Dah la tak kenal sesape kat sana.. Dah petang ni, pengantin mesti dah pergi outdoor photoshoot..
Macam-macam pikir.. Dah la sy sms Kak Nana (Kenalan blog jugak,).. Dia pon tak datang..
Lagi lagi la ku rasa macam arghhhhhh takde geng nak pergi..
Terkulat-kulat berdua dengan pokcik ecad nanti.. UWAAAAAAAA!~
Ok, dengan selamber cakap dengan pokcik ecad.. "Kite tak yah pergi la wedding tu" >___<!
Pokcik tu pon redho jela dengan keputusan terkujat-kujat ku.. HUKHUK~

Sampai je melaka, terus tukar baju..
Memang plan lepas pergi wedding Irine nak jejalan kt bandar melaka..
Tu bawak baju salin sesiap.. Berjalan jela berdua dengan pokcik tu..
Ok, sekarang rasa menyesal sebab tak pergi je Wedding Irine..Sebab memang dah sampai melaka pon..
Sekarang dah terkulat-kulat seseorang depan PC office tengok diaorang2 bergambar sakan dengan Irine..
Sekarang tengok irine update gambar2 wedding dia kat FB,twitter,instagram terus rasa teruja.. Aaaaaaaaaa!!!!!!!! Takde rezeki ku nak jumpa Irine..
*___*

Ku kenal Irine sebab memula dulu, beli VCO dengan dia..
Dia sangat ramah.. Penah cakap fon dengan dia..
Dan lagi buat ku terkejut, Irine invite wedding dia.. Memang tak sangka..
Yela, sapa la kita ni dia nak jemput wedding dia kan..
Tapi apa kan daya, ku tak datang pon Wedding dia..
TERSANGAT-SANGAT LAH RUGI!!!!!!
Menyesal tak sudah sekarang ni.. SOBSSOBSS!~

Apa pon, selamat pengantin baru Irine & Pasangan..
Semoga berbahagia ke anak cucu..
Waaaa.. Besh ni kawen muda-muda.. Tahniah Irine! *^___^

Kita kasi tempek 1 gambar Irine nikah.. HEWHEWHEW~

Oh Sweet nye dia.. *Jeles Sekejap* :)
Rasa macam nak nikah sekarang jugak.. HAHAHAHAH~

Love,
Rina

4 comments:

  1. ala ruginya dik. ingat awk pg tp takpela dpt pg jenjlan pn takpe haha. irine org melaka eh? MUA dia sama dgn MUA akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kak.. sebab tkde geng.. Uwaaaa!! T__T rasa myesal tak sudah ni.. hihi.. aah dia org melaka.. MUA dia sme dgn akak? Waaa.. best ni.. boleh recomend kn kt sy.. :P Dan sy admire akak nye persiapan wedding.. Perfect! :P *aritu belogwalking pasal wedding akak* :D

      Delete
    2. huhu..cian je ...xpe, janji puas dapt jln2 melaka 2..

      Delete
  2. Wa'alaikum salam..
    semoga menjadi keluarga yang sakinah mawaddah warrahmah.. aamiin..
    sukses selalu buat kalian..:

    ReplyDelete