Followers

Friday, 6 July 2012

Siapa Saya?

Hi & Assalammualaikum~

Hari ni terlebih rajin nak share about me.. HEWHEWHEW~ :P

Nama : Nurul Rina Ellisa Rusdan
Panggilan : Rina/Ellisa/Nurul/Ina/Nina/Along/Ell/Lisa
Tempat asal : Lahir di Hosp.Besar Seremban, Negeri Sembilan
Tarikh Lahir : 23 Sept 1989
Menetap di : Sepang Selangor
Status : Single, tapi hati telah di miliki (acano tu?) ^^
Adik Beradik : 5 orang (anak sulung) *1 mak 1 ayah + 3 orang *1 mak lain ayah
Primary School : Sekolah Kebangsaan Salak Tinggi, Sepang Selangor (1996-2001)
Secondary School : Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Sepang, Selangor (2002-2004), 
Sekolah Menengah Teknik ERT Setapak, Kuala Lumpur (2005-2006)
University : Kolej Komuniti Yayasan Pelajaran Johor, Muar Johor - Sijil Pembuat Pakaian Wanita Tahap 1 (2007),
Universiti Utara Malaysia, Sintok Kedah - Office Administration (2010-2012)
I love : Makan, Jejalan, Berbelog & Blogwalking, Hijab, Berangan, Bergambar, gelak ketawa, mybraces
I hate : Talam dua muka, penipu, ular, ulat bulu, jerawats, sindrom PMS, stress,

Take Note : Dan yang paling penting, Sy sangat tak suka bila sy dah share sesuatu benda yang agak privacy bagi sy, dan orang tu menyampaikan kat orang lain.. Memang hangin je satu badan di buat nya.. Tak leh simpan rahsia ke ha?!!! -..-

Thats all bebeh~ :)

Love,
Rina

2 comments:

  1. wow! terperinci sungguh. tang I HATE tu yg meletops tu! ramai jugak yg x suka cenggitu. x baik kan. huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. okeyh..dah tahu dah sdikit sbanyak pasal rina..
    pasni klu jumpa bole kita huuhaa sama2 yedak??hahaa

    ReplyDelete