Followers

Thursday, 26 July 2012

Tag nama dalam entry.

Hi & Assalammualaikum..

Yeayyyyyyy!!!~ :)
Sy dah tahu camne nak tag nama/link dalam entry..
Sebelum ni, sedebuk je ku letak link dalam entry kalau nak share link pape.. Pity me!~ T__T
Nak jugak letak nama cecomil kan kalau share link kat entry.. Tapi tak tahu acane.. Ketinggalan betul sy ni..

So, sekarang ni dah tahu..
Dan kat sini sy nak share blog yang selalu sy singgah..
Cikidauuuuttttttttttt!~

Si Cantik
Si Cantik
Si Cantik
Si Cantik
Si Cantik
Si Cantik
Si Cantik
Si Cantik
Si Cantik
Si Cantik
Si Cantik

Cuba klik link tu kalau nak tau siapa mereka di sebalik link tu.. NGEEEE!~ :)

Sifu

Love,
Rina

6 comments:

  1. Eh eh eh.
    Yg no. 3 tu pun ado?
    ;p

    Tq dik selalu buat site visit. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. sesame kak.. mesti la ade kan.. ngeee :))

      Delete
  2. Alahaiii sweetnye nenek saye ni !! No 1 terus tu. Macehhh ! *hugs&kisses* :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti cucu kite no 1. hahaha.. *hugs awk ketatttt2* :))

      Delete