Followers

Thursday, 16 August 2012

Akhirnyaaaaaaa...

Hi & Assalammualaikum..

Fuhhhhh!!!~
Akhirnya siap jugak..
Dua hari tidur pukul 2,3 pagi.. Jadi mata panda @.@
2 pasang baju kawan, sepasang baju mak ecad dan sepasang baju my cousin..
4 pasang menjahit baju last-last minute nak raya.. UWAAAAAAA!!~
Memang rasa nak terkoyak mata tidur lambat..
Macam ni agaknya tailor2 yg amek banyak-banyak tempahan raya..
Sedangkan ku yg jahit baju 4 pasang je rasa nak menangis, ape tah lagi nak menjahit banyak2..
HUWAAAAA!!!~ Tak rela..

Ok, sebenarnya salah sy sebab jahit last-last minute.. Y__Y
Diaorang dah hantar lama dah..
Humm normal kot kalau dah2 nak raya baru datang feel nak menjahit.. HUHUHU!!~
Akibatnya, masuk opis pagi pon tintong kepala..
Bilik pon macam kapal karam.. Benang, kain perca, baju tak berlipat, bilik tak bersapu.. BERSEPAH!!~ Pening tengok bilik sendiri!!~


Alhamdullilah.. Siap jugak.. YEYYYYYY!!!~
Hari ni dah boleh bagi kat tuan-tuannye..
Tinggal 1 pasang lagi baju ku tak siap lagi.. Tak tau la sempat ke tak nak jahit sebelum raya ni..
Kalau rajin sambung buat lah.. Kalau tak rajin, nanti-nanti lah ku buat.. :P

pssst : baju raya 1 family tak siap lagi.. Tailor tu cakap arini siap, lepas tu follow up balik, ari jumaat pulak siap.. Pfffffftttttt!! Ade jugak siap malam raya nanti kang.. Y___Y

Love,
Rina



14 comments:

  1. hehehehe..pasni boleh la tempah kt awk ye dik. pandai jahit baju. akak ni mmg x reti langsung. ngeeee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. errrrr... hihi.. InsyaAllah boleh kak.. :PP

      Delete
  2. wah pandai menjahit rupanya. awk ambik upah brp? bolela tempah hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee.. :D malas dah kak nk jait.. huhu :P time raya je kobar2 nak menjahit..

      Delete
  3. mak aiii....menakutkan....kalau baju x siap...

    ReplyDelete
  4. Hebat nye ko dik siap pandai jahit baju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time nak raya je kak pegang mesin jahit.. Lepas raya, mesin jahit kena sungkup balik.. huhu :PP

      Delete
  5. nasib x bg taw awal2.
    if x ley tempah baju melayu kt awak je.
    add my twitter if free

    @Sayakayrule

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..Baju melayu tak reti buat la awk.. T__T ok, InsyaAllah :))

      Delete
  6. Wah tak sangka rina pandai menjahit. Untung la ecad. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee.. :D Untung tak untung la fifie.. Baju melayu dia pon kena beli jugak.. HAHAHA!~ :D

      Delete