Followers

Wednesday, 15 August 2012

Appoinment Dentist 13 Aug 2012!

Hi & Assalammualaikum..

Tak tawu dah appoinment yg keberapa ni.. Lost count!!~
Last month tak pegi.. So, bulan 8 ni kena pergi jugak walau apa pon..
Tak nak skip2 dah jumpa doc.. HUHUHU!!~
Lagi pon, power chain putus belah atas.. Wajib Wajib Wajib jumpa doc jugak!!~


See... My feveret Klinik Pergigian Lisa Alis.. :D
Nama sy nak dekat2 dah dengan Doc Lisa.. HIHIHI!~ *Perasan
Doc Lisa cakap, dia baca blog sy.. WEHEEEE!~
Hai Doc! *Lambai-lambai tangan* WINK!!~
Doc Lisa baca pon sebab friend dia bagitahu..
Haritu, sy ada review pasal klinik tempat sy buat braces..
So, bila google keluar la belog sy ni..
Jadinya, friend dia pon kasitau lah Doc Lisa.. WUHUHUHU!!~


Errrrrrrrrrr!!!~ Takot tengok gigi ku sendiri.. Teruk nye gigi.. T__T
Eh, betul ke ni gigi aku?? Macam gigi orang tua pulak.. HAHAHAHA!!~
Ni acuan sebelum buat braces..
Doc Lisa terang2 kat ku pon, ku angguk2 je.. HUHUHU!!~
Kuar bahasa2 kedoktoran pergigian.. Sy tak paham.. HEHEHE!~


Ni pandangan gigi atas..


Ni pandangan gigi bawah..

Masa nak landing tu, Doc Lisa tunjuk kan acuan ni.. Terus macam ekcited.. HAHAHA!~
Lepas je tukar powerchain semua, terus cakap dgn Doc nak amek gambar acuan ni..
Berlari-lari keluar amek fon.. HUHUHU!~
Lepas tu, Doc tanye nak masuk belog ke? Jangan cerita buruk2 tau..
Eh, Doc baca ke belog sy.. Terus lah borak2 yg friend Doc kasi tau semua tu.. WUHUHU!~

Macam biasa lah, kalau lepas tukar powerchain.. Gigi sakit macam nak luruh semua gigi..
Dan mula la rasa nak marah je kalau org2 banyak tanye.. HUHUHU!~ Emosi melampau..


Taraaaa!!~ Dah tukar warna..
Pink+Purple.. :D
Next appoinment nak ajak Ecad masuk sekali la..
Nak suh dia snap kan gambar time tengah tukar segala benda.. HUWHUWHUW!!~

Love,
Rina


16 comments:

  1. Aishh, macam sakit je pakai benda tu.

    ReplyDelete
  2. i plan nak pakai braces jugak,
    after study.. gigi bawah i berlapis..

    hope before kahwin gigi dah cantek!
    wink. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooyke.. InysaAllah sempat.. Cecepat pakai tau!!~ :D

      Delete
  3. kamu ni memang peramah pun kan :)

    nice lah kaler braces tu..i like! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. Peramah dengan org yg kenal je kak.. :D

      Tapi, kaler pink tu tak striking.. huhu..

      Delete
  4. saye pun pakai braces jugak. dah 5 bulan dah.. sakit kan mula2 pakai.. pastu tiap kali check up tukar getah sume sakit keluar ulcer2 sume.. pastu gg rasa mcm nak tercabot je.. btw, cantik kaler pink pepel tu kite dah penah pakai.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. Sakit, tapi seronok kan.. Ulcer adalah peneman setia.. :D

      Thanks Ilyanie.. :D

      Delete
  5. haha siot je doctor baca blog awk rina. hihi nice color combo :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kak.. Rasa malu+segan dah dgn doc kalau nak post pape kt belog.. huhu :P

      Delete
  6. Replies
    1. kalau berlapis, pakai la braces.. Hee :)

      Delete
  7. eh.. gigi kita mcm same lah. haha till now still x decide lg nk pkai braces ke x.. haihh. =.='

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaaa.. pakai je.. Jangan tunggu lame2.. Nanti boleh cecantik dah lepas bukak braces tu.. Heee :D

      Delete