Followers

Tuesday, 28 August 2012

Berhari raya bersama kawan-kawan.

Hi & Assalammualaikum..

Hari ahad last cuti sebelum start keje isnin, baru lah ku jalan beraya..
Itu pon pergi umah Elle Myra je kat senawang..
Kisah nye si Ecad,Apiz,Wan & Nad datang beraya rumah sy..
Lepas pada diaorang semua beraya umah sy, nak la pergi beraya..
Hari pon dah petang.. Sempat pergi 1 umah jela..
Dan pegi 1 kereta je.. Senang & cepat kan.. WEEEE!!~
Naik vios pulak.. Haruslah laju.. HIHIHI!!~ *Elle kenyit mata skit.. hihi :P

Kengkawan datang umah, mak ada masak sikit meehun goreng, ketupat & rendang kerang..
Tu je sempat menjamu kengkawan.. Sebab, Ecad cakap last2 minute dia ajak kawan2 dia..
Last-last minute jugak plan nak masak apa..


Thanks ye kengkawan datang beraya umah sy.. :)

Dalam pukul 5lebih gerak pergi umah Elle..
Ikut Lekas dekat je kan..
Sampai2 umah Elle, dah hujan renyai2 rasa nya..
Tetiba terimbau kenangan beraya zaman dulu-dulu ketika hujan.. WOHOHOHO!!!~ :P


Ok, tak ready lagi bergambar ni..


Ok, smileeeeeeee :))


Smile lagi.. :))
Dari kiri Liyana (Cousin Elle), Elle, Sy & Cik Nad..


Ok, candid balik.. HAHAHHAHA!!~ :P


Ok, cun gambar ni.. :)

Lama dah tak jumpe Elle..
Last jumpa raya tahun lepas rasa nya.. HAAAAA!!~ Lama kan,,
Tapi, tu lah hakikat nya.. Bukan nye jauh pon kan..
Masing-masing busy dengan life sendiri kan..
Time2 raya ni la kite nak berjumpa bermaaf-maafan kan kan kan.. HEEEEE!!~ :D

Nak story morry dengan Elle berdua je..
Tapi, tak sempat lagi..
Next time kita jumpe eh Elle..
Tapi, Nina tengok Elle macam dah susut sikit.. Ke makan hati banyak sangat ni.. NGEEE!!~ :D
Apa pon, terubat jugak rindu kat Elle..
Dapat jugak jumpa kan.. :)

Dah nak magrib, kamiorang pon beransur lah pulang..
Tetiba rasa, eh! nak balik dah ke.. Tak puas beraya lagi.. HAHHAHAHA!!~
Takpe2, raya sebulan kan.. Nanti beraya lagi yeeeeee.. :D


Haaaaaa.. Sempat lagi.. :D


Eh, terselit!!~ :D

Love,
Rina


4 comments:

  1. Muke melekit lekit + berkilau kilauan emas gitu !! Ponnn nak tangkap gambo. Hahaha. :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti la kena tangkop gambar wlau ape keadaan sekali pon.. HAHHAHAHA :P

      Delete
  2. ohhh..terharunya sy....
    hepy giler jumpa awk....rinduuuu~
    actually segan sgt time tu..hihi :)
    btw...thnx ya dtg uma sy..insya Allah nnt sy dtg uma ok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ur welcome elle..
      Laaa nak malu wtpe.. takde pape la..
      Jemput dtg raya ke rumah eh.. :)

      Delete