Followers

Wednesday, 29 August 2012

Tengok Bola Negeri Sembilan VS Perak

Hi & Assalammualaikum..

Last night ikut eshat & the geng pergi tengok bola kat Stadium Paroi nun..
Negeri Sembilan vs Perak..
Ni first time ye ku menonton bola di Stadium Paroi.. HUHUHU!!~
Dan kesahnya, sy dengan Cik Nad jela berdua pompuan nye..
Nasib baik le kami berdua ni satu kepala..
So, takde la boring sangat tengok je bola tu..
Atleast, ade jugak teman nak pokpetttt & ngumpatsss.. Eh! :P

Dan, tentu lah eshat terlobih fanatik nye..
Siap suh saya pakai jersi nismilan lagi..
Torai punye torai kek umah, hamekkk kauuuu!!~
Bosar gedabak.. Tidak lah ku pakai.. HAHAHAHA!!~
I rela pakai jersi M'sia dan bercardigan yuu.. :P

Gerak dari umah sy dekat pukul 8malam..
Ikot lekas, cepatlah sampai kan..
Sampai2 je stadium, terus carik tiket dan carik seats..
Tapi, kat Stadium Paroi tak semeriah kat Stadium Shah Alam bila Selangor main.. HAHAHAHA!!~

Ok, layan gambar la..


Sampai dah..
Bukan main seronok lagi makcik depan tu.. :P



Seeee..
Gaya pose ku dengan Cik Nad hampir sama tapi tak serupa.. ^^


Kuning hitam dah je yg ku nampak sekarang..
Dulu kuning merah.. HIKHIK!!~


Masuk2 je, game dah start..
Layan kan jela.. Walaupon tak tahu mende apa pon pasal bola..
Orang sorak, sy sorak..
Orang booooo, sy boooooo.. HAHAHAHAHA!!~
Ape pon takbleyyyyyyy!!!~


Muka tak ready nak kena snap..
Air oren stadium RM1.. Takde rasa ape pon kata Nad..


Dan burger stadium..
Hanya daging, roti & sos sikit je semata-mata..
Kalau lapor, telan je.. HUHUHU!!~


Tengok orang2 kampung..
Sy pegang nama NEGERI SEMBILAN sekarang.. HAHAHAHA!!~
Dulu SELANGOR wei..
Eh! Tak sedar IC kau 05 tetengah nye.. Lagi nak mengaku anak selangor.. :P


Jejaka hots malaya..
Pilih2 sapa mau..
Tapi 2 orang yang belakang tu jangan berani usik.. HAHAHAHA!!~ *geli lah*


Bersama Cik Nad..


Ni kekasih hati kite.. *Eh!motip sangat nak mention* HUHUHU!!~



Eshat dan padang bola nye.. HUHUHU!!~


Wan & Nad..
Mana-mana pergi mesti sedondon punye..
Nampak tak Negeri Sembilan 0, Perak 0 tu??
Sampai sudah tak pecah telur tu.. HAHAHAHA!!!~


Opsss!! Sorry, tutup mata kalau nampak benda yang tak sepatutnya..
Eshat dah di luar kawalan ku..
Terlalu fanatik sangat tengok bola..
Di panjat2 nye tiang tu..


Tengok, muka sangat hampa bila bola kena tiang gol.. HUHUHU!!~


Pisang, Pisang, Pisang untuk Perak.. HAHAHAHA!!~
Sy tak tahu pape.. Sy sokong mana2 pon..
Datang untuk happy2 je kat sini..

Dah habes tengok bola, lepak minum dengan Elle Myra pulak..
Umah Elle dekat senawang je..


3 dara..


5 teruna..

Lepak makan dan borak, sedar2 dah kol 1 lebih..
Maka, pulang lah semua nye ke rumah..
Esok nye nak keje..
Siapa yg cuti tu, syiok laaaa kan.. HUHUHU!!~

Oh ye! Tepat kol 12tengah malam, bufday Wan iaitu BF Cik Nad..
So, kitaorang sambut sekali dengan melepak sambil makan2..
Happy Birthday Wan!!~
Cecepat kawen ye.. :)

Love,
Rina








13 comments:

  1. salam lebaran n dya follower sini iyer..

    ReplyDelete
  2. Tak pernah tengok bola.. huhu. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete
  3. besnyee tgk bola kt stadium. kite minat gile bola mmg bcita2 nk tgk bola kt stadium. tp syg nye si dia tak minat bolaaa T____T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waaah.. Jarang jumpa girl minat bola ni.. Syabas utk awk!!~ Heee :P

      Nti ada peluang gi tengok eh..

      Delete
  4. wee ... gegirl ball upanya ..

    ReplyDelete
  5. woah!! bestnya tgk bola kat stadium..
    miss z minta gak bola ne.. tapi bermusim hahahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..
      Ni pon orang bawak Miss Z :D

      Delete
  6. seronok kalau pergi sana dengan kawan2.. jom jumpa kat bukit jalil malam esok :)

    ReplyDelete