Followers

Tuesday, 14 August 2012

Iftar Bersama Officemates di PICC Putrajaya.

Hi & Assalammualaikum..

Tinggal berapa hari lagi nak raya ni..
Macam mane persiapan raya? Ok dah?
Tahun ni, sy tak beraya sangat..
Sebab nya.... Hmmmm.. Biar ku saja yg tahu.. HUHUHU!~ Y__Y

Ok-ok, Monday 13 Aug 2012 ada berbuka puasa dengan kawan2 office kat PICC Putrajaya..
Petang tu gerak dari office.. No camera cecanggih.. HUKHUKHUK!~
Sebab, ingat kan nak balik umah dulu tukar baju semua..
Last2, malas lah nak balik umah.. Nanti konpom2 lambat!!~
Baik terus dari office sajer..
Snap gambar hanya guna handpon-handpon yg ade je dan edit sikit2 guna photoshake shake!!
Jadi, ni lah gambar-gambar nya..
Enjoyyyyy!!~


Kat pintu masuk..
Macam ala-ala kampung sikit kan.. Nice!!~


RM60 untuk dewasa, RM29 untuk kanak-kanak..
Kami tak lah perlu risau dengan price nun..
Sebab big boss belanja makan kat sini.. TEHEEEE!!~
Thanks Cik Ina.. Tahun depan belanja lagi.. :D

Antara menu-menu ialah..


Ada buah manggis,rambutan, langsat..



Putu piring..
Diaorg buat dan masak kat situ..
Fresh dari dapur.. WUHUHUHU!!~



 Ada dimsum..


Ada satay.. Kerass satay nye.. Sakit gigi ku tarik!!~ HUKHUK!!


Kambing bergolek..
Sayangnya, ku tak makan kambing.. Y__Y


Serius ketiau goreng nya sedap!!~


Nasi Mandhi Ala Arab..

 Kuih muih atas sampan..



Nasi kukus ayam dara..
Tak sempat nak makan yg ni..
Sebab perut FULL!!~ :D




Ikan besar..
Memang besar size nya..



Ni suasana kalau makan kat luar..
Malam makan kt luar boleh tengok lampu2 yg cantik2 kat putrajaya..




We olls enjoyyyyyyy!!~

Kami yg datang 1 meja je..
Staff2 yg lain tak dapat join..
Overall, makan kat sini puas hati..
Macam2 menu ada.. Berbaloi-baloi.. HUHUHU!~
Macam biasa lah, tak semua makanan kt sini dapat rasa..
Sebab perut sure2 kembung.. HOHOHO!~
Dok borak-borak,makan-makan pukul 9pm jugak gerak balik..


Perkara biasa sebelum balik, kita snap2 gambar dulu.. *^__^

Love,
Rina

4 comments:

  1. bestnya. tp klau akak perut kecik ni mcm rugi je byr rm60 confirm makan sikit je huhu

    ReplyDelete
  2. bestnye yunk temoat dia..mcm exclusive je kan :)
    untung laa ade org blanjee... ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kak.. Seronok makan kat sini..
      Syukur alhamdullilah bos belanje.. hihi :P

      Delete