Followers

Wednesday, 8 August 2012

Iftar Day 16 di Bagan Lalang

Hi & Assalammualaikum..

Ahad, 5 Aug 2012 berbuka puasa beramai-ramai dengan kawan-kawan ecad..
Buka puasa di Restoran Bagan Lalang Seaview, Sepang..
Dari rumah sy dalam 15-20 minit rasa nya dan konvoi kereta 5 buah..


Dah sampai.. Pilih-pilih sapa yang mencari jodoh.. HUHUHU!!~
Diaorang ni semua ada kawan-kawan ecad daripada sekolah..
Ada yang ku kenal, ada jugak yg ku tak kenal..


Yang ni kawan ku yang bergigi besi..
Susah tau nak carik geng yg bergigi besi.. Stok Terhad! HAHAHA!~
Tapi, kenal dengan Cik Nad pon kejap je dia pakai gigi besi..
Lepas tu, dia dah bukak dah.. Tinggal la ku sesorang dah berjuang pakai gigi besi ni.. HUHUHU!~


Dah jumpa makcik ni, mengila la bergambar.. Kejap2 peace, kejap2 hug..
Kita suke la Cik Nad oiiiiii!!! :D


Dan kita suka gambar ni.. Tapi, awak pandang camera lain..
Opsss!! Lupa plak.. Banyak nau camera klik klik time ni kan.. HUHUHU!!~


Sementara tunggu berbuka tu, mari lah beramai-ramai ke pantai..
Bergambar sakan..


Ni olang yang terlebih excited bergambar lompat2 nye..
Kejap2 lompat.. Kejap lompat.. Kitaorang yg tengok pon penat.. HAHAHA!~


Dan ni la pasangan Cik Nad.. Mereka suka berdondonan setiap masa.. SWEET!!~
Wan ni kawan ecad.. So, sy kenal Cik Nad daripada Wan la.. WUHUHU!~


Sy suka gambar ni.. Lagi-lagi skirt-skirt yang beralun tu.. WUWUWUW!~
Candid kan.. Nampak bahagia.. :D


Bersama Cik Nad..


Beramai-ramai bergambar..


Ishhh.. orang depan ni gerak2 la bergambar.. Ingat ni nak buat video ke.. HAHAHHA!~


Get ready nak berbuka dah..


Sebelum tu, klikk klikk gambar dulu..
Alaaa, muka nad gerak pulak.. @.@
Menu nya adalah..


Ikan siakap 3 rasa kot ni..


Kerang rebus..


Tomyam campur..


Ikan pari bakar..


Ada Jus tembikai, Jus orange & Tea O..


Sebelum berbuka..
Ikan pari bakar tu teringat-ingat ni.. Sedapppnye!!~


Ni pakcik yang makan tak henti-henti.. HIHIHI!~
Overall, makanan kat sini sedap.. Dan tak rugi la..
Cuma tomyam nye kureng sikit..
Lepas abeh makan2, tengok Dato Lee Chong Wei lawan mlm tu.. 
Gila bersorak sakan 1 kedai kalau dapat mata lebih.. HUHUHU!~
Last-last, Malaysia kalah.. Apa pon, Dato Lee Chong Wei hero kita!!!~ :D

Love,
Rina


6 comments:

  1. Haishh, memang terliur tengok ikan pari bakar tu.

    ReplyDelete
  2. comelnya awk. akak pn suka yg gmbr candid awk dgn bf tu.

    apa nama kedai ni rina? mahal tak? rasa ok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nme kedai nya Restoran Bagan lalang Seaview kak rasanya..

      Harga sy tak sure ok ke tak.. Sebab, yg ni kitaorg collect rm20 seorang.. Dan makan dalam 16 orang.. Dalam rm400 lebih kot..

      Delete
  3. Sweet la korang. Yang gambar skirt beralun memang nampak sangat sweet nya :)

    ReplyDelete