Followers

Friday, 17 August 2012

Iftar di rumah Andung, Hulu Langat.

Hi & Assalammualaikum..

Hari ni kengkawan opis ramai yg dah cuti..
Tinggal berapa orang je yg ada.. Ku mood nak buat keje pon takde..
Pepagi masuk opis, meriah lagu raya dari depan sampai ke belakang..
Excited, meriah i olls kat opis arini.. HUHUHU!!~ :D

Ok, daripada berkurun gambar2 kat dalam camera time buka puasa kat umah andung sabtu lepas..
Nak tak nak, arini marilah kita update kat belog..
Nanti lama-lama takde feel dah nk hapdate..


Sy,adik-adik dan ecad balik berbuka puasa kat umah Andung..
Sebelum tu, singgah bazar kat Nanding dulu.. Cari pape yg patut..
Aritu beli ikan pari bakar, roti john,kek yg kecik2 tu dan air kelapa..
Takboleh lelama kt bazar.. Sekali lalu, tengok ape yg nak terus beli..
Kang lama-lama habeh duitttttt..


Menu biasa kat umah Andung mestilah sambal tempoyak yg warna oren tu..
Adib & Ecad hantu makan tempoyakkkk.. HAHAHA!!~
Andung masak meehun goreng.. Banyak.. Sampai 2 mangkuk besar.. Tu pon luak sikit je..
Ni baru sikit je makanan.. Nak dekat2 berbuka, sepupu sy dtg berbuka sekali.. Dah penuh meja dengan macam-macam makanan..


Ni lah chinta hati sy.. WINKKKK!!~ :D *malu nye announce


Bersama Mikail yg makin petah bercakap..


Adik ku yg syiok sendiri..
Ni adik ku yg no 3.. Dia ni 'gelap' sikit dari kami adik beradik semua.. HUHUHU!!~



Ni rumah Andung sy.. :)



Dua orang adik bujang ku..
Kadang-kadang ok diaorang ni.. Kadang-kadang bergaduh.. Pening kepala!!~ =__=


Cecepat masak telur goreng sebab konon nak bergambar kat jambatan..
Tapi ramai pulak orangss melepak kat situ.. Tak jadi lah pergi.. Lagi pon dah pukul 7..
Cakap dengan adik, kita bergambar2 kat tangga jela..
So, enjoylah dengan picture2 dari kami.. WEHEEEEE!!~ :D










Uhukkkksss!!~
Muka ku berpeluh.. Maklum la, masak tadi.. HAHAHA!!~
Masak la sangat kan.. Goreng telur je pun..


Bergambar bersama Andung kami..
Andung pon tak berapa sihat dah..
Tak boleh diri lelama.. Nanti sesak dada..
Syukur alhamdullilah, dapat jugak buka puasa sama-sama kat umah Andung..
Balik Andung tapaukan tempoyak dengan kuih raya..

Love,
Rina

2 comments: