Followers

Tuesday, 7 August 2012

Jumpa Fiza & Jijie

Hi & Assalammualaikum..

Sabtu lepas Jijie & Fiza datang KL.. Diaorang shopping raya..
Kitaorang berbuka sekali kat Kg Baru..
Nak dekat berbuka baru lah jumpa.. Ku gerak KL lambat ari sabtu tu..
KL giler giler sesak.. Nasib baik dah carik siap-siap memory card camera last week..
Kalau tak, mahu nangis airmata darah tak dapat pergi Low Yatt.. HOHOHO!~

Fiza & Jijie dah jejalan dulu kat Jln TAR.. Sy sampai, terus pergi Jln TAR..
Jalan punya jalan, berhimpit dengan orang ramai lagi, hampir2 nak pengsan.. HUHUHU!~
Nasib baik ecad sempat sambut then terus bawak duduk..
Memang time tu dah pening-pening dah..
Sekali, jalan pon dah terhuyung hayang.. Tau-tau je ku dah duduk atas kerusi.. HOHOHO!~
Malu oooo dengan brother kedai kasi pinjam kerusi tu.. WUWUWUWU!~
Sekali ku tak sahur daaa pagi tu.. Tu yang jadi tak larat tu..
Lepas pada tu, jalan sikit cepat pening.. Jalan sikit cepat pening.. @.@

Malam lepas berbuka puasa, Fiza & Jijie ajak pergi Mid Valley dulu..
Jejalan cuci mata je.. Dan terbeli sunglasses satu.. HUHUHU!~
Lepas tu, ku pergi balik Jln TAR jalan.. Pusing2, takde tudung yang berkenan la..
Beli tudung untuk mak,adik jek.. Lepas tu jalan2 kat chowkit pulak..
Lepas tu, terus la sahur sekali dengan Fiza,Jijie & the geng kt NZ depan KLCC tu..
Sampai umah, ngam-ngam mak nak bangun sahur.. HOHOHO!~

Tu la cerita nya jumpa Jijie & Fiza aritu.. Lepak makan je..
Tak teman pon Fiza pi shoping.. Sorry Fiza.. Nurul lambat sampai KL.. T___T
Nanti kita jumpa lagi eh.. InsyaAllah..


Lipstik ni Fiza kasi.. Thanks Fiza.. Nurul suka.. :)
Lagi lagi warna merah.. SukeeeeeeeeeeNyeeeeeee!!~ 
Nanti raya boleh pakai lipstik baru ni..

p/s : foyo je bawak camera, tapi 1 gambar dengan Fiza & Jijie takdek pon.. SobssSobss!~ Y__Y

Love,
Rina

6 comments:

  1. shopping nye psl smpai lupa ambik gmbr

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. camera duk dediam je dlm beg.. :P

      Delete
  2. Akak pn pg jalan tar sabtu tu tp pkl 2 pg haha. Tulah nk tgk gmbr korg tp takde plak. Bahayala rina ni smpai nk pengsan. Sahurla lain kali tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa yke.. Kalau tak leh jumpe kan.. Heee :D Sy agak dh, mesti nk pengsn nnti... huhu..

      Delete
  3. Kita ada lipstick sama ;)) Fie pun suka pakai CD pasal long lasting.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yke.. best eh pakai.. Kite baru nak try ni.. Tapi aritu try calit sikit.. textur nye mcm lembut kan.. :D

      Delete