Followers

Thursday, 2 August 2012

Pagi tadi tertinggal sahur. T__T

Hi & Assalammualaikum..

Pagi tadi bukan nye kali pertama tinggal sahur..
Dah 2,3 kali rasa nye tertinggal dah..
Kadang2 kalau rajin, malam sebelum tidur, ku makan nasik dulu.. Yela, takut2 tak bangun sahur..
Tapi pagi tadi memang dah set alarm, mak dah kejut kan, Ecad pon dah call banyak2 kali..
Tak bangun jugak!~ >_<
Harap bertahan lah sampai petang..

Tengah dok mood swing swing ni, saje google makanan ni.. NGEEEEE!~


Ikan Siakap 3 rasa


Telur Bungkus/Bistik


Tomyam Poktek


Sotong Goreng Tepung



Chicken Wing


Ketam Masak Lemak Cili Api


Laksam


Kacang Botol Goreng Belacan

All Picture kredit from : Google

AnyammmmmmYammm... Delicious!!~ :P
Terus ku msg mak, mintak masak kan lauk kari ikan petang untuk berbuka ni.. NGEEE!~
Teringin pulak nak makan.. :)

Love,
Rina

9 comments:

  1. oi takde keje ke apa letak gmbr makanan haha. bertahanla smpai petang ye awk yg gatal letak gmbr makanan :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha.. :P yela kak.. Tengah bertahan nih.. :D

      Delete
  2. hehehehehehe..saje la tu post gamba makanan. sabo ye. tahan tau. :D

    ReplyDelete
  3. tempting gilaaaa mknan tu semua. haihhhh. anyhoo, selamat berpuasa :D

    ReplyDelete
  4. yummy...follow u dear..thnks follow me...(;

    ReplyDelete
  5. Yang nie kalau tak puasa pun boleh jadi lapar nie. Haha. Bestttt nya.

    ReplyDelete