Followers

Wednesday, 1 August 2012

Short Training Program In Ramadhan : Komunikasi Berkesan/Komunikasi Social Beauty.

Hi & Assalammualaikum..
Salam 1 August 2012
Salam 12 Ramadhan 1433 hijrah..
Salam Bahagia..
Salam Gumbira..
Salam Rahmat..
Salam Kasih Sayang Cik Puan & Tuan
*^_____^


31 July 2012, Khamis sy pergi training by HR..
Dekat je tempat training kitaorang, di Malaysia Airports Training Center KLIA nun..
Training kali ni kejap je.. Lebih kurang 4jam..


Hampir penuh bilik time tu..
Peserta campur.. Ada yang dari KLIA & HQ MAHB..
Mula-mula ku macam bosan sikit, dah lama-lama ok dah.. :)


Tajuk training nya 'Komunikasi Social Beauty'..
Trainer nya En.Shamsuddin Kadir ..
Walau pon training ni sangat pendek, tapi dapat la jugak isi daripada training ni..
Boleh la praktik kan nanti.. WEEEEEE!~


Ice breaking.. Macam biasa la.. Mesti ada kalau sebelum nak mula pape program kan..
Soalan No. 3 tu ramai yang takdo.. HOHOHO!~
Siapa yang signature kat column No.3 tu memang dashat kan..
Tapi, ada je kawan2 lain yg dapat signature.. Tu pon sebab nak penuh kan column je.. HAHAHA!~


Sebelum balik opis, macam biasa la.. Kita snap2 picture dulu..
Tengahari habis dah.. Dan kitaorang semua dapat bubur lambuk free.. YEYYYYY!~
Thank You MATC KLIA.. Rezeki bulan puasa.. :P
Kepada kakak-kakak opis ku yang join training ni aritu, sama-sama kita praktik kan yer..
Mane tau, untung-untung kita dapat kebaikan dengan apa yang En. Shamsuddin kata kan tu.. InsyaAllah..

Sy Suka.. Sy Suka.. Sy Suka.. HIKHIKHIKS!~ :P

Love,
Rina

4 comments:

  1. mcm kenal je trainer tu haha. dhla pengisiannya pun sama tp tak bosan kan dgn dia :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. la yke.. Org yg sama la ni kan.. HIHIHI :P

      Delete
  2. wah..bulan puasa pun ade training jugak ye? kitorg xde training. sepanjang bulan puasa ni, ceramah keagamaan je kt ofis. hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah ade kak.. Ni pon sape yg nak pegi, baru lah kasi name.. :P

      Delete