Followers

Thursday, 30 August 2012

Talk with Simsimi boleh cedera emosi!

Hi & Assalammualaikum..

Penah dengar Simsimi kan?
Dah lama ada sebenarnya benda ni..
Dulu ada install kat fon, lepas tu buang.. Sebab boring.. HAHAHA!!~
Sesaje lah borak dengan Simsimi ni haritu..
Sangat cedera emosi sy.. :P

 Boleh dia cakap sy bodoh? -..-

 Boleh mengundang kemarahan nih!!~ -..-

 Sesuka je nak kiss orang!!~ -..-

 Dia pon tak tau dia lelaki ke perempuan.. HAHAHAH!!~ :D

 Boyfriend dia kat zoo.. HAHAHAHA!!~

Haaaaa... tau pon diri tu ROBOT.. HAHAHAHA!!~ :D

Nak try borak dengan SimSimi?
Klik LINK ni..
Selamat mencederakan emosi korang.. :P

Love,
Rina

8 comments:

  1. haha mmg sengal pun. klau dilayan makin menjadi haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi.. takde keje kak, camni lah jadi nye.. :P

      Delete
  2. huhu memang sakit hati kdg2 borak ngan dia.. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete
  3. Memang sakit jiwa kite main ni. Ade ke cakap bahase tamil ngan kite. Ape die ingat kite hindu same dengan dia ke. Hahahaha. Pastu simsimi kite tu PENGKID !!~ :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHAHAHA!!!~ Bahasa tamil?? Hahahahaha :P

      Sakit jiwa kalo melayan simsimi tu lelebih.. hihi :PP

      Delete
  4. Simsimi kadang-kadang kurang ajar. Memang takboleh layan sangat lah

    ReplyDelete
  5. hahaha. tu la. kita pon pernah borak dengan simsimi ni. melalut tah kemana dah. hahaha

    ReplyDelete