Followers

Monday, 13 August 2012

"Yay! Senangnya nak Dapat Duit Raya dari Annas Easkey"

Hi & Assalammualaikum..

Hari ni rasa nak join contest Annas Easkey la..
Sape nak join, cepat.. Sebab Annas nak kasi duit raya.. WEHEEEE!!~
Contest Annas kali ni takde dateline.. Kalo Annas rasa nak umum kan pemenang, dia umum kan lah..

Syarat-syarat nak join adalah :

1. Buat satu entry tajuk "Yay! Senangnya nak Dapat Duit Raya dari Annas Easkey"
2. Penuhkan ayat-ayat dibawah :

  • Saya suka Annas Easkey kerana
  • Baju Raya saya berwarna
  • Kata-kata semangat buat Annas Easkey
Pemenang di pilih berdasarkan entry yang menarik dan ayat curlass dan meletop bak kata Annas!!~ :D
5 pemenang yang bertuah bakal menerima duit raya dari Annas..

So, kat bawah ni sy nak try contest Annas ni..
Hope Annas Easkey like it!!~ :D

Saya suka Annas Easkey kerana..
Ofcoz la sy suka Annas sebab hasil kerja tangan dia yang superb lagi ohsyemm tu..
Rasa macam WowwwwWW!! :O Terpegun nye tengok hasil seni bakat Annas..
Bertuah Annas di kurniakan bakat seni ni.. 
Serius dari hati, milion like sangat gambar Fatin Suhana yang Annas shoot di Paris tu..
Sangat memukau mata, hati dan jiwa saya..
Sangat berbakat anak-anak muda sekarang..
Di tambahkan lagi kecik molek si anak gadis Fatin Suhana..
Di gah kan lagi photograper hebat Annas Easkey..
Maka, hasil gambar yang terjalin sangat memegunkan mata sy yang memandang.. :)

Baju Raya saya berwarna..
Raya tahun ni, baju raya sy 1 family adalah hijau limut/hijau zamrud kot..


Ha, camni la lebih kurang warna baju raya sy. WEEEEE!!~ :D

Kata-kata Semangat untuk Annas Easkey..
Jatuh bangun seorang insan adalah dengan berkat Doa ibu bapa kita.. 
Apa pon yang kita buat, jangan lupa kedua ibu bapa kita..
Di samping sibuk mengejar/leka dengan keseronokan duniawi, jangan lupa bekalan kita nanti..
Manusia tak akan puas hati dengan apa yang kita kecapi..
Oleh itu, Annas kena kuat dan tabah dalam apa jua ombak badai yang menanti..
Love u Annas Easkey!! Good Job!! Semoga bakat Annas berkembang di pelusuk benua.. InsyaAllah!!~ :D

Jom singgah belog Annas Easkey yang baru ni!!~

Love,
Rina



2 comments:

  1. Salam pekenalan dari Umi ..terima kasih kerna singgah dan follow umi ..

    umi doakan segala impian dear menjadi keyataan ..best jugak dapat duit raya dari penaja ni hihi (^_^)

    ReplyDelete
  2. http://peaceder.blogspot.com/2012/08/peaceder-volkswagen-aqua-hovercraft.html.. follow me back

    ReplyDelete