Followers

Thursday, 27 September 2012

Blogwalking dengan Emma

Hi & Assalammualaikum..

Harini, nak join segmen dari blogger Emma Eema ..
Sy kenal Emma daripada blog lama lagi..
Jumpa kat blog, terus friend kat FB..
Dan, berkawan sampai sekarang..


Kecik molek je kan orang nye..
Suweettt suwettt tau!!~ :D

Ok, nak join segmen Emma ni?
Klik SINI ..
Cepat, segmen ni sampai 29 September 2012 je..
Selamat berblog walking semua..

Love,
Rina


#LirikLagu12 - Kau Yang Memilih Aku


Cinta tak pernah sesakit ini
Cinta tak pernah seperih ini
Yang aku minta tulus hatimu
Bukan kau curangi aku

Rasa yang ada didalam hati
Tangis yang ada saat kusendiri
Inilah akhir kisah cintaku
Kisah bersamamu


Kau yang telah memilih aku
Kau juga yang sakiti aku
Kau putar cerita
Sehingga aku yang salah


Kau selalu permainkan wanita
Kau ciptakan lagu tentang cinta
Hingga semua tahu
Kau makhluk sempurna


Mungkinkah semua mereka tahu
Saat hatiku luluh kepadamu
Kau pergi dengan kisah yang baru
Dan kusimpan di ketulusan hati

Kau yang telah memilih aku
Kau juga yang sakiti aku
Kau putar cerita
Sehingga aku yang salah


Kau selalu permainkan wanita
Kau ciptakan lagu tentang cinta
Hingga semua tahu
Kau makhluk sempurna


(Kau yang memilih aku)

Kau yang memilih aku

(Kau yang memilih aku)

Kau yang telah memilih aku
Kau juga yang sakiti aku
Kau putar cerita
Sehingga aku yang salah


Kau selalu permainkan wanita
Kau ciptakan lagu tentang cinta
Hingga semua tahu
Kau makhluk sempurna


Kau yang telah memilih aku
Kau juga yang sakiti aku
Kau putar cerita
Sehingga aku yang salah

Kau selalu permainkan wanita
Kau ciptakan lagu tentang cinta
Hingga semua tahu
Kau makhluk sempurna

*Kau Yang Memilih Aku - Syahrini*

Lirik lagu ni tak de maksud pape..
Cuma sedih pulak lagu ni..
Dah le mood arini macam weng weng je.. Y.Y
Rindu barangkali..
Hmmmmmmmmm...

Love,
Rina

Wednesday, 26 September 2012

Terima kasih dengan ucapan semua.

Hi & Assalammualaikum..

Terima kasih kengkawan yang wish my birthday tempoh hari..
Wish kat FB,twitter,blog,sms,call & paling bermakna utk sy, kejutan dari my sayang.. Thanks so much semua!!~

Dan tak lupe jugak my family.. Thanks mak dengan kek yang tak berapa nak suprise tu.. HIHI!!~
Makan kek berebut-rebut dengan adik-adik kecik ku.. Seronok!!~
Kat rumah, sy potong kek sehari sebelum my birthday.. HEEEE!!~ :D
Tu kita buat entry lain keh..

Terima kasih mendoakan yang terbaik untuk sy..
Moga Allah perkenaan kan doa-doa kalian semua.. Aminnnnn!!~ :D

Mereka yang wish di FB~














































Mereka yang wish di twitter pulak~







Thanks ingat birthday sy..
Tahun ni adalah birthday yang paling bermakna untuk saya.. YEBEDAAABEDUUUU!!~ ^^
23 tahun pada 23 September 2012.. 
Dan pada 23 September 2012, umur 23 tahun jugak sah dalam satu ikatan.. 


Love,
Rina