Followers

Wednesday, 19 September 2012

11 Soalan..

Hi & Assalammualaikum..

Sesaje blogwalking.. Dan terjumpa soalan ni..
Sy jumpa kat SINI ..
Rasa macam best jek.. Jom la jawab!!~

Ohkey, letsgoooooo!!~


1. Kalau orang senyum pada anda, adakah anda akan senyum pada dia semula?
Errrr... senyum balik kot.. Tapi, kalau mamat handsome, sure senyum meleret sampai telinga :P

2. HP paling canggih yang pernah anda guna?
Samsung Galaksi Y la.. Canggih bagi sy, sebab boleh FB/twitter/whatsapp.. HOHO!!

3. Suka shopping apa?
Dulu gila shopping kasut.. Sejak 2 menjak ni, nafsu shopping dah takde!!~ =___=

4. Suka dating kat mana dengan pasangan?
Semua tempat kot.. Tiap kali keluar, mesti pening nak pegi mana.. :P

5. Kalau tengah marah dengan bf/gf/tunang/suami selalunya diaorang akan buat apa?
Eshat akan merajuk jugak! Tengok keadaan la.. Kalau benda tu boleh buat dia bengang tahap babun, sy nak tegur pon takot.. HOHOHO!!~ Tapi, selalu nya, sy akan merajuk lebih.. :P

6. Suka shoping barang apa?
Kasut & handbag..

7. Kerja gila korang pernah buat?
biarlah rahsia.. :P

8. Apa yang ada dalam handbag korang?
Bag kerja : Handphone,wallet,kunci,pen,lipbalm,cermin,cable camera/fon,pendrive,cermin mata,buku nota,ubat..
Bag jalan : Handphone,wallet,kunci,lipbalm,cermin,cermin mata,brooch spare..

9. Laman web apa yang baru sekejap korang singgah?
Google map..

10. Game apa yang korang suka main bila dah takde buat apa-apa?
Main game ular kat fon nokia tahan lasak ku ini.. HUHU!!~ :p

11. Apa yang korang fikir sekarang ni?
Apa yang akan terjadi hujung minggu ni nanti... :D

Fuhhhh!!~ Siap jugak... Y__Y
Sesiapa yang dah terbaca entry ni, rerajin la buat yea soalan ni..
CHAIYOKKKK!!!~ :D


Love,
Rina


2 comments:

  1. hehehehe..nk try jawab la nnt.
    not now, but later2 la kan.
    mcm best je bila soal jawab camni kan. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti free buat entry eh.. nanti sy terjah tengok :)

      Delete