Followers

Friday, 14 September 2012

Beraya Jumpa Cik As!

Hi & Assalammualaikum..

Sebelum cerita ni jadi basi, baiklah kita buat entry cepat2..
Last week, sy ade ke muar beraya ikut eshat & the geng..
Alang-alang dah ke Muar tu, harus lah kena jumpa cikgu kesayangan sy ye..
Mau kena jerit kalau tak jumpa dia.. Sebab, sy dah ade kat muar time tu.. HUHUHU!!~ :P

Lepas pada beraya & makan2 kat umah member eshat aritu, terus gerak ke Batu Pahat..
Agak jauh jugak dari muar.. Lebih kurang sejam lebih kot..
Ni kali pertama sy datang ke Batu Pahat.. Time belajar2 dulu, tak pernah sekali pon jejak kaki ke sana..
Kalau dari asrama dulu nak ke umah cik as, dekat je kat muar tu..

Tapi, kali ni beraya kena jumpa cik as kat Batu Pahat..
Sebab dia duduk sana umah suami dia..
Gerak dah petang, sampai lepas maghrib.. Gila berlenggas time tu!!~ >__<


Cantikss kan!!~
Dah nak sampai time ni..
Tapi, silap masuk simpang daaaaa.. Kena la uturn balik..
Dari muar nak ke batu pahat, sy yang kena drive..
Eshat dokdok sebelah goyang kaki saje.. HOKALOHHH!!~


*Cik As, Saya & Mohd Adnan (Anak Cik As)*

Sampai-sampai je, terus salam, peluk2 & menjerit2 macam bertahun-tahun lama nya tak jumpe Cik As..
Tapi, memang dah lame tak jumpe..
Berisi sikit badan cikgu ku.. Senang hati katanya.. HUHUHU!!~
Malam tu borak non stop.. Eshat dok kaku je kat tepi.. :P
Dalam kol 9 dah gerak balik.. Dan sure-sure sampai nilai lewat aritu.. Y__Y

pssst.. dah biasa panggil cik as dari dia belum kawen.. Sampai sekarang ni terbawak-bawak dah.. Dia pon ok je kitaorng student nye panggil dia "Cik As".. Kekok pulak kalau nak panggil Puan As.. :P

Love,
Rina


1 comment: