Followers

Tuesday, 4 September 2012

Beraya ke rumah Cik Nuriesya Nadia.

Hi & Assalammualaikum..

Hari jumaat 31 Ogos 2012, hantar adib check up kat hospital putrajaya..
Dari hospital putrajaya terus pergi umah nad kat Cheras..
Sebab mama dia jemput ada makan-makan sikit..
Alang-alang, beraya sekali la ye..
Di sebabkan, check up adib tu cepat sangat habis nya..
Dalam pukul 9lebih dah tercacak kat umah nad.. HUHUHU!!~


See muka nad yang tanpa apa-apa make up.. :P


Alolololo..
Ni terlebih manja pulop.. :P


Suka nau bergambar dak 2 orang ni..


Weeeee!!!~ :D


Kamiorang tetamu paling awal datang.. HIHIHI!!~
Di sebab kan pagi tak makan pape lagi, kita sarapan pagi terus kat umah nad.. :P
Juadah aritu, mama Nad masak rendang ayam & kuah lodeh..
Kuah lodeh mama nad terbaik!!~


Kami bersama tuan umah yang sangat natural beauty.. :D


Adib dengan Eshat malas dah nak layan kitaorng berdua bergambar..
Tengok tb lagi best Ooooii (diaorang cakap dalam hati kot) :P


Di paksa bergambar jugak.. HUHUHUHU!!~
Dok borak2 dengan mama nad pasal nak jahit manik..
Dok melepak beborak dalam bilik nad.. Gosip2 kejap.. HAHAHAH!!~
Pukul 11 lebih baru balik.. :P
Thanks makcik Nadia sudi layan kitaorang datang umah..

Sy kena rushing balik sebab petang tu kena kumpul kat opis dah..
Kena pegi pehimpuan janji ditepati tu!!~ -___-!

Love,
Rina

6 comments:

  1. hamboi..posing sakan korang ye. :D
    gambar juadahnye xde ke?
    ehehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar juadah tak sempat snap kak.. borak2 je.. hihihihihi :P

      Delete
  2. mane gambar makanannnnn hahah dasar kuat makan kan nk tgk gambo makanan je :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi..
      alaaaa.. takde la kak.. :P

      Delete
  3. Hamboiii kemain natural beauty. Dah rupe tak mandi pagi dah tu dik non. Hahaha. :PP

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. bia la.. bgi kita natural beauty ohkeyyy!!~ :D

      Delete