Followers

Friday, 21 September 2012

.Enam Bulan Bersamaan Empat Puluh Sen.

Hi & Assalammualaikum..

Semalam, 20 Sept 2012 genap dah blog ni 6 bulan..
Rasa sekejap jer.. Dulu memula nak ada belog macam malu-malu kucing gituwww!!~ :P
Tu sebab, ni blog sy yang ke 3.. Dua blog lagi dah selamat di hapus kan!! :D


 See.. See.. Dah enambulan blog ni bersama ku.. WUWUWUW!!~ :P


Dalam masa 6 bulan ni berbelog, nuffnang baik hati kasi sy RM0.40 saje..
SobsssSobsss.. Sikit kan.. ^^
Tapi, takde lah kejor duit sangat..
Kalau nak kasi tu, terima dengan hati terbuka.. :))
Berbelog ni saje suka2.. Nanti, soksok anak cucu cicit boleh nengok zaman-zaman nenek nya muda mudi camne.. HUHUHU!!~ :D



Dan sy syak, diaorang yang jumpa belog sy ni..
Diaorang terjumpa entry Yazid Burger 1kg & Klinik Pergigian Lisa Alis Bangi Tempatku Pakai Braces.. ^^
Setiap hari, ade je keywoards 2 entry ni..


Dan sy syak lagi, diaorang ade carik pasal braces kat belog sy ni..
Kalau cam gini, nak update pasal gigi besi ku selalu lah.. HIKHIKHIK!!~ :D


Selama 6 bulan ni jugak, dah ada 146 followers..
Pengikut yang sangat ramai bagi ku.. Terima kasih semua!!~ :)

Sy berbelog hanyalah suka-suka..
Takde maksud nak jatuhkan sesiapa.. Kalau perasan lah, entry2 yang ada semuanya entry yang buat sy gumbira..
Macam sedih2, geram2 tak share pon kat belog ni.. :D
Tapi, tak tau lah masa-masa akan datang.. HIKHIKHIK!!~
Sy suka bergambar.. Jadinya, gambar-gambar yg dah di snap tu, sy masukkan lah kat belog ni.. :D
Nanti, dah anak cucu boleh diaorang tengok gambar2 kat sini..
Nak cuci2 semua gambor tu, non hado lah jawab nye.. Banyak sangat gambar!!~ >__<

Love,
Rina

No comments:

Post a Comment