Followers

Monday, 24 September 2012

Entry Wish Hari Jadi Dari Cik Nadia.

Hi & Assalammualaikum..

Sekarang ni, kat mane-mane, di mana-mana Cik Nad lah setia di sisi..
Kat twitter dok tweet dengan dia..
Dok sms dengan dia..
Dok post gmbar intagram dok muka dia je.. HIHIHI!!~
Ape nak buat, kasih sayang terlebih kasi kat Cik Nad pulak.. HAHAHA!!~

Ok ok, berbalik pada tajuk entry..
Btw, thanks Nad buat entry yang menyentuh hati kite..
Tengah dok sayu-sayu hati ni, baca pulak entry awak..
Lagi macam nak merambu rambu air mata nak mengalir.. Y__Y


Tu gambar kaki kitaorang masa dok mandi mandi kat PD dulu..
Oh! Rindu nak jejalan pantai pulak.. >__<


Thanks so much nad..
Thanks sudi kawan dengan kita yg tah haper haper ni.. :P
Its ok no birthday suprise & birthday present..
Dah wish pon dah bermakna utk kite.. ^______^

Nak baca entry penuh? klik SINI ..

Love,
Rina


4 comments:

  1. Wahh !! Ade kite la kat sini. Rindu teruk kat awak ni cik besi !! Y_Y

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti lah ade makcik!!~ :D
      Jom la pi gentinggggggggggg.. arrghhhh!! >__<

      Delete