Followers

Monday, 10 September 2012

Legoland Malaysia.

Hi & Assalammualaikum..


Cerita legoland ni ade je kat mane-mane sekarang nih..
15 September 2012 ni baru la bukak eh??
Tiket masuk mahal la jugak..
Daripada dulu Universal Studio Singapore pon sy tak pergi-pergi lagi.. HUHUHU!!~

Lepas tu saje la dok google pasal legoland ni..
Kat bawah ni sy list kan diaorang nye entry legoland..
Belog Hazrey ..
Belog Zierazain .. 
Belog Penyubiru ..
Belog Mohdzain.com ..
Laman Web .. 
Bukan ape list kan ni, kot-kot esok2 dapat peluang pegi, boleh refer entry2 depaorang semua ni.. HEEE!!~ :P
Ada yang blogger di invite masuk free kot..
Bila tengok banyak2 kali gambar2 kat legoland tu, terus macam tak sabar je nak pergi..
Sape nak bawah sy pergi sane ni???? Y__Y

Love,
Rina


2 comments:

  1. sma lh dgn dya..hihihihi..universol studio pn x gi.sampai lah dah nak kawin..insyallah akn jejak legoland ni coming soon..

    ReplyDelete
    Replies
    1. la yke.. hihi.. InsyaAllah, one day nnti kan :D

      Delete