Followers

Friday, 21 September 2012

Memori - Part 4 (Bandung & Kartika Sari)

Hi & Assalammualaikum..

Kembali lagi dengan cerita jalan-jalan carik makan saya!!~ :D
Sambungan daripada PART 1 , PART 2 & PART 3 ..

Sampai bandung ni dalam jam 4petang..
Carik makanan.. Tu pon makan ayam penyet dia lain macam je ayam nya..
Nak tak nak, telan jela.. Sebab dah lapor..

Dah siap makan, baru lah jejalan..
Tapi, 1 baju pon sy tak beli kat outlet-outlet ni..
Macam tak berkenan di hati..
Macam same je ada kat KL.. Harga pon lebih kurang..
Jadinya, kita jalan2 cuci mata saja..


Sy tunggu kat luar je..
Yang lain kat dalam shopping..
Time ni mood dah ke laut sangat..
Dengan lapor nye lagi.. Dengan bengang nye lagi sebab banyak masa habis kat Tangkuban Perahu.. >__<


Salah satu outlet yang sempat amek gambar..
Time ni malas sangat dah bergambar..
Ke gambar tak banyak kt camera sy..
Oh yea! Gambar kat sini banyak kat camera jane..
Kita hapdett ape yang ade je la ye..

Time kat sini, sy beli tshirt I LOVE BANDUNG tu je kot.. Lupa dah..
Haa yela.. time malam ni, gambar tak banyak dalam camera sy..
Jadinya, sikit-sikit jela gambar kat entry ni.. :P

Lepas pegi outlet2 tu, pak supir bawak kitaorang ke Kartika Sari..
Kat sini boleh la beli macam2 kek..
Sempat shopping sikit-sikit je..
Ke nak abehkan duit rupiah time ni..
Sebab esok nya nak balik dah..


Muka dah penat time ni..
Lepas pergi sini, pak supir bawak makan nasik padang pulak..
Duduk2 je, terhidang segala macam jenis lauk pauk..
Makan lah sampai kenyang.. Tapi, diaorng caj apa yang kita makan jela.. Konsep nya kat situ..

Tengahmalam sampai lah kat hotel semula..
Dari bandung, marathon balik ke jakarta..
Otw balik, semua dah kiyokkkk tidur..
Tinggal lah pak supir drive sensorang sambil layan lagu dangdut.. :P

Ade lagi entry lain.. Tunggu...

Love,
Rin


No comments:

Post a Comment