Followers

Tuesday, 4 September 2012

Open House di Rumah Eshat.

Hi & Assalammualaikum..

Sabtu ahad penuh open house sini sana..
Tapi, ahad lepas, sy pergi 2 buah umah je..
Mula-mula bertapa kat umah Eshat dulu, then baru pegi makan-makan kat umah wan..
Umah wan pon sebelah blok eshat je.. Turun naik tangga, susur sini sana sampai dah.. WEEEE!!~ :p


Elle pon datang aritu..
Dia tak leh lepak lama ..
Sebab nak pegi open house umah lain lagi..
Sebelah elle tu, bakal adik ipar dia..
Baru je bertunang semalam nya..


Cik Melah & Cik Senah bila berjumpa.. Bergosip tah ingat donia.. :P

Macam2 menu mak eshat masak aritu..
Ada nasi lemak, meehun goreng, keropok goreng, buah, kek, pulut kuning, kari ayam,buah & rendang daging..
Sy sampai umah eshat pukul 130.. Semua nye dah terhidang..
Nak tolong pon tak tau nak tolong ape.. -__-!


Ni lah sebahagian tetamu eshat yang datang..
Kawan-kawan dia dari sekolah, dan tak tau dari mane lagi kawan-kawan dia ni.. HUHUHU!!~
Makan-makan ni untuk kengkawan eshat saje..


Nampak ku sesorang syiok sendiri pandang camera.. HUKHUKHUK!!~
Yang belah kiri sekali mak eshat, makwe abang dia & kak Ngah..
Time ni takde orang datang dah..
Duduk borak-borak je..
Kat umah eshat, tak banyak sangat bergambar..
Sebab sebab sebab SEGANNNNNN!!!~ ^__^
Duduk makan, tengok tb je..
Kat umah Wan baru lah beriya-iya bergambar nye..
Open house umah Wan kita cite entry lain eh..

Love,
Rina

No comments:

Post a Comment