Followers

Tuesday, 4 September 2012

Open House Umah Wan Nadia.

Hi & Assalammualaikum..

Agak-agak umah eshat dah clear orang, kitaorang lari pi makan umah wan pulak.. :P
Umah sebelah blok je.. Tak gaduh nak naik keta ke ape.. Jalan kaki, sampai sudah..
Kat umah wan banyak sikit bergambar.. Melampau-lampau bergambar nye.. HUKHUKHUK!!~


Mana ada Nad, situ ada sy.. LALALALA!!~ :P


Eshat punye keje amek gambar gigi jek!!~ -.-


Dua-dua pandang camera lain..


Kitaorang memang suka bergambar.. ^^
Kat umah wan menu nye mee udang & laksa..
Tentu sy sambar laksa dulu.. Sedapp!!~
Tak menyempat2 nak snap makanan, capai camera dulu.. HUHUHU!!~






Selamat Hari Raya dari kami berdua!!~ ^__^

Lepas tu bergambar dengan Nad & Wan pulak..
Ala-ala gambar family gitu.. HUHUHUHU!!~


2 orang pandang camera lain..
2 orang makcik nun pandang camera lain..


Haaa.. Baru lah pandang camera yang sama..




Time ni dah start buat gangnam style..


Ya Allah.. Over nye saya!!~ Y__Y


Okeh, terlebih feeling la saya nih.. -.-


Dengan Cik Nad pulak.. :D


Kami tengah2 posing je..
Yang kiri kanan tak tau ape yang tengah di fikirkan..
Masing-masing layan sesorang diri je.. :P


Okeh, dengan nad lagi..


Bergambar saje dengan makcik ni..


Dan, terima kasih tuan umah jemput datang makan-makan..
Happy bergambar saje dengan diaorang2 ni..
Cik Nad pon ada buat entry open house umah wan jugak.. Meh tengok SINI..
Selamat Hari Raya Semua!!!~

Love,
Rina

6 comments:

  1. Part gangnam tu siyes rase macam nak cekik diri sendiri bile tengok. Hahaha. *cramp perut* :DD

    ReplyDelete
  2. wah...ada pun gambar ala2 gangnam..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu.. takde keje, cmni la jdi nye.. :P

      Delete
  3. happy gleee! :D I realized something. org pkai braces ni memang cute ek? dah byk kali dah jumpe bracey yg cute ni. hee. selamat ari raya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Weeeee.. Selamat Hari Raya awak.. :) thanks sudi singgah belog sy..

      Delete